Youngblood Loose Mineral Foundation - 10 gr.

1
Se alle produkter fra Youngblood
Varenummer: 40328

Youngblood Loose Mineral Foundation - Opnå perfekt dækning med Youngbloods bestseller

Denne løse mineralfoundation fra Youngblood er baseret på 100% naturlige og rene mineraler, som både giver en fantastisk og jævn dækning til alle hudtyper samt forbedrer hudens udseende generelt.

Med funktion som concealer, foundation, pudder og solbeskyttelse har du alt hvad du skal bruge i det fantastiske produkt! Produktet lægger sig på ansigtet i et jævnt og fint lag, som lader huden ånde uden problemer, uden at virke kaget på nogen måde. De pigmenterede mineraler kan bygges op for at skabe det look du ønsker, hvad enten du har brug for let dækning eller dække af urenheder, rosacea, akne, ar og alt andet - den klarer jobbet og giver et helt naturligt resultat. Youngbloods Loose Foundation efterlader dig med det perfekte look, så din hud på ny får en smuk og sund udstråling. Produktet er ikke en bestseller for ingenting! 

Egenskaber

  • Tilstopper ikke porerne og virker ikke udtørrende
  • Multifunktionel virkning - alt-i-1 produkt
  • Cruelty Free samt fri fra irritationsfremkaldende stoffer

Anvendelse

Tag låget af den lille bøtte og hæld herefter den ønskede mængde i låget, så du lettere kan dosere produktet. Dup en passende børste i din foundation og fjerne det overskydende produkt på kanten af låget. Påfør produktet fra ansigtets yderste kanter og arbejd din foundation ind i huden med cirkulære bevægelser indtil du har den ønskede dækning. Ønskes en let dækning kan du bruge en pudderbørste, hvorimod en kabuki- eller buffingbørste vil give dig bedre dækning. 

Produktet fås i 17 forskellige farver, så du kan finde den, der passer perfekt til din hudtone. 

Indhold: 10 g

Mica (CI 77019). MAY CONTAIN (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163).

Indeholder ingen mineralolie, parabener eller talkum. Er desuden vegan. 

Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.