Youngblood Mineral Cosmetics

39 Produkt(er)

Youngblood - Naturlig mineralmakeup er kilden til en smuk hud

Det Australske brand Youngblood har vundet sin popularitet gennem produktionen af unikke, enestående og virksomme kosmetiske produkter, som både gør dig smuk udenpå og indeni. 

Brandet blev for over 20 år siden stiftet af Pauline Youngblood, som startede med at fremstille hudvenlige produkter til ødelagt og følsom hud. Basen for alle produkterne blev 100% naturlige og rene mineraler af den absolut bedste kvalitet, som både havde fantastiske egenskaber for huden, men samtidig var milde og egnede sig som en super ingrediens til holdbar og luksuriøs makeup. I dag tilbyder Youngblood et bredt sortiment af enestående makeupprodukter samt andet inden for personlig pleje og kosmetik-tilbehør.

Fordelen ved mineraler i makeup

Youngblood har valgt mineraler som sin nøgleingrediens af mange forskellige grunde - her kan du læse nogle af de enestående fordele: 

  • Giver din makeup en længere holdbarhed og generelt højere kvalitet
  • Virker sikkert for følsomme og irritable hudtyper
  • Resulterer i højpigmenterede farver for en jævn og opbyggelig dækning
  • Giver din hud mulighed for at ånde og tilstopper ikke porerne
  • Medvirker til at reducere inflammation, irritation og urenheder på huden
  • Skaber et et naturlig og matteret finish
  • Giver produkterne en fløjlsblød tekstur, så de ligger let på huden

Makeup til alle hudtyper med en ren samvittighed

Som nævnt er alle Youngbloods produkter som udgangspunkt baseret på rene naturmineraler, som virker plejende for din hud. I produkterne kombineres mineralerne med forskellige naturlige ingredienser såsom planteolier, vitaminer og særlige ekstrakter. Fordi formularerne er så skånsomme og naturlige, kan Youngbloods produkter anvendes af alle hudtyper - også følsom hud, eller dig med rosacea, akne, eksem og pigmentfejl. Prøv desuden de særlige produkter, som er specielt udviklet til sensitiv og irriteret hud. 

Fri fra uønskede stoffer: 

For at passe ekstra godt på din hud bruger Youngblood ingen irritationsfremkaldende stoffer i deres produkter. Du finder derfor hverken parfume, fyldemidler, mineralolier, parabener, alkohol, farvestoffer, talkum, bly eller kunstige konserveringsmidler i det store udvalg af kosmetik og personlig pleje. 

Desuden er ingen produkter testet på dyr, så en stor del af sortimentet er officielt PETA-certificeret Cruelty Free. Desuden vil du opleve, at rigtig mange produkter er baseret på 100% veganske formularer

Lidt mere kvalitet i hverdagen

Youngbloods produkter er super velegnede til dig, der går op i dig selv og i god kvalitet. Makeupprodukterne anvendes af stylister og beauty-influencers verden over, og det er ikke for ingenting! Foruden af være fremstillet af ene gode ingredienser har produkterne en fantastisk virkning, og lever virkelig op til hvad man forventer af kvalitetsprodukter. Prøv for eksempel Youngbloods elskede #1 Bestseller Loose Mineral Foundation og bedøm selv! 

Opnå det ikoniske Youngblood-look med vores store udvalg af lækre produkter. Youngblood har alt til ansigt, læber og øjne samt til alle de små detaljer. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.