Pudder - Fast og løs pudder

Om du har brug for en pudder du kan bruge alene eller over din foundation for en mat finish, så har vi her et stort udvalg af både fast- og løs pudder.  

Fast pudder | Løs pudder | Mineral pudder | Pudderbørste

39 Produkt(er)

Den bedste pudder til dig

Er du i tvivl om, hvilken pudder der er den bedste pudder til dig, så er det meget afhægig af, hvilken hudtype du har. Der findes nemlig mange forskellige slags pudder, som er gode til forskellige formål. Om du er til fast- eller løs pudder, med farve eller transparent pudder, så har vi det hele her. Du kan læse mere om de forskellige slags pudder, og finde frem til, hvilken vil være den bedste løsning for dig, så du kan få din makeup til at holde hele dagen. 


Fast pudder

Hos os kan du købe både fast og kompakt pudder, da det i bund og grund er det samme. Fast pudder er til dig, som gerne vil have en mat finish. En fast pudder er også virkelig god som touch up i løbet af dagen, hvis du kommer til at skinne. Du kan bruge en fast pudder, som en pudder foundation, i stedet for en foundation, men du kan også bruge den ovenpå din foundation for mere dækkeevne, for at give din foundation et mat udtryk og for at få din makeup til at holde længere. 


Løs pudder

I form af løs pudder, kan du også finde et vælg af forskellige både transparente og pudder med farve. Løs pudder kan være god at bruge som touch up i løbet af dagen, da man kan undgå at der kommer for meget på børsten, hvis man bruger en stor fluffy pudderbørste. En løs pudder kan dog være lidt mere svær at have med på farten i forhold til en fast, da du hurtigt kan have pudder udover det hele, hvis du ikke er rutineret. 

Med en løs pudder kan du nemt opbygge en højere dækkeevne, eller gå efter et let og helt naturligt look. Med en god pudderbørste vil en løs pudder altid lægge sig flot på huden. 

Baking metoden med setting powder

Du har sikkert hørt om puddermetoden, som hedder baking. Den går ud på at dit ansigt skal bages i pudder, og derefter børstes væk. Det kan godt lyder underligt for nogle, men det får virkelig din makeup til at sidde perfekt hele dagen. 

Tricket er blevet brugt af Drag Queens igennem mange år, lige præcis for at få deres makeup til at se fejlfri ud i længere tid, når de står på scenen. 

Denne metode er ikke så optimal for dig med meget tør hud men ret effektiv, hvis du har normal/kombineret eller fedtet hud. 


Mineralpudder

Mineralpudder fås både som løs og fast pudder, og i mange forskellige farver. Grunden til at det hedder mineralpudder er pga. Konsistensen på produktet. Ingredienserne er blevet fint-malet til et meget porøst materiale, som lægger sig flot på huden, og nærmest smelter ind.  

En mineralpudder kan give et meget let og naturligt look, men du kan også sagtens bygge den op til at have en højere dækkeevne, hvis du har brug for mere. Mineralpudder giver et flot ensartet look. 

Den bedste mineral pudder

Det kan være svært at vælge, for der findes så mange gode puddere. Men her har vi samlet vores kunders 3 favoritter, når det kommer til mineralpudder: 

  • Jane Iredale pudder
  • Youngblood pudder
  • Tromborg pudder

Disse 3 forskellige mineralpuddere har i hvert fald én ting tilfælles. De er alle fantastiske, og fungerer både som concealer, foundation og pudder i ét produkt. 


Find den helt rigtige pudderbørste

Når du har fundet en pudder, er det vigtigt at du har en rigtig god pudderbørste for at få det bedste resultat. 

Det kan være en smagssag, hvilken børste, som fungerer bedst til dig. For det er meget individuelt, hvordan man gerne vil have sin makeup til at ligge. 

På vores side med pudderbørster og pensler, kan du finde forskellige størrelser. Her findes mange forskellige varianter af pudderbørster, om du skal bruge en til fast eller løs pudder. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.