Vibrator Dildo App-styret vibrator Anal Sexlegetøj Vibrator æg Penisring Til ham Til hende Til par Gavesæt Tilbehør

Sexlegetøj


Pift sexlivet op med et spændende sexlegetøj! Vi har hos Med24.dk flere udvalg af testvindere både til par og dig, som er frisk på at udforske selv. Vi sørger altid for diskret pakning af dine varer. Læs mere om sexlegetøj og vores diskrete forsendelse

397 Produkt(er)

Sexlegetøj til kvinder og mænd

Om end du er på udkig efter det rette voksenlegetøj til en hed, sanserig og erotisk nat med ham/hende du holder af eller et sexlegetøj til en intim stund med dig selv, har vi hos Med24.dk de helt rette produkter i sortimentet. Du kan roligt lade den frække og intime leg begynde med vores mange produkter – vi forsikrer dig/jer nemlig udelukkende de største testvindere og kvalitets sexlegetøj markedet har at byde på.

Sexlegetøj kan købes både til mand og kvinde hos os, og vil altid være helt fantastisk i kombination med den rette erotiske massageolie, glidecreme eller lyststimulerende midler.  

Iblandt vores produkter finder du: 

  • Sexlegetøj til kvinder
  • Sexlegetøj til mænd
  • Sexlegetøj til par
  • Tilbehør

Høj kvalitet og sikkerhed

Med sexlegetøj har vi ikke blot fokus på produktets ydelse, flotte design og din nydelsesrige oplevelse, men særligt også det enkelte produkts sikkerhed og kvalitet. Med hverken kvalitet og din sikkerhed går vi på kompromis. Derfor kan du altid vide dig sikker på, at du er garanteret højkvalitets sexlegetøj, som ikke er produceret med skadelige stoffer eller fejl og mangler.

Sortimentet er fyldt op med kendte mærker som Fifty Shades of Grey Sexlegetøj, Belladot og Satisfyer. Derudover finder du mange velkendte testvindere fra hele verden til billige priser! 

De største favoritter

Er dette dem første gang, du kaster dig ud i et køb af et sexlegetøj? Måske har du lyst til at prøve noget, du ikke før prøvet. Vi har samlet nogle af de største favoritter og en beskrivelse af disse, for at hjælpe dig på rette vej mod det, som kan være med til at give fuld tilfredsstille for dig og eventuelt din partners lyster.

Fifty Shades of Grey - Bullet Vibrator. Vibratoren er det perfekte stykke legetøj at have med på farten eller ferien, da størrelsen er passende til håndtasken. Bullet Vibratoren har ét kraftfuldt viberationsmønster, som er i stand til at give dig masser af intens nydelse de intime steder.

Satisfyer – Vibrerende Penisring. Penisringen giver en fyldig, hård og længerevarende erektion både i og uden for badet. Dens vibrerende effekt garanterer en fuld og pirrende nydelse for begge parter såvel som ene mand. De 10 vibrationsindstillinger stimulerer skaftet på penis samt kvindens klitoris.

Fifty Shades of Grey – Fingervibrator. Denne stilfulde og vandtætte fingervibrator er udstyret med små knopper til stimulering af enten dig eller din partner. Den er et fantastisk supplement til forspillet, men også midt under samleje til opnåelse af et mere intenst klimaks.

Pillow Talk – Cheeky Wand Massager. Cheeky Wand er en kraftfuld vibrator med en fleksibel hals, som under din fulde kontrol både kan følge og bringe nydelse til hele kroppen, men særligt de intime steder! Det lækre design er vandtæt og helt perfekt til en sanserig stimulering af klitoris.

Satisfyer - G-spot Rabbit Vibrator. Denne G-punkts vibrator stimulerer det følsomme g-punkt oppe i kvindens vagina, som kan lede til en intens orgasme. Satisfyer garanterer en pirrende, tilfredsstillende og nydelsesrig oplevelse om end den anvendes på en parter eller til eget brug. Den kan endog anvendes i badet og genoplades nemt med et medfølgende USB-kabel. 

Rengøring af sexlegetøj

Det er yderst vigtigt at holde dit sexlegetøj rent. Enhver type af sexlegetøj bør rengøres umiddelbart efter brug - uanset hvor de har været anvendt. Det kan være en god idé at anvende rensegel og rengøringsprodukter, som er specielt designet til rengøring af sexlegetøj. Vi har blandt andet følgende i vores sortiment:

  • Belladot rensegel til sexlegetøj
  • Fifty Shades of Grey - Rengøring til Sexlegetøj
  • Intimate Earth - Rengøring til Sexlegetøj
  • JO Organic - Økologisk Rengøring til Sexlegetøj

Diskret forsendelse ved køb af sexlegetøj hos Med24.dk!

Hos Med24.dk er du garanteret en 100 % diskret forsendelse. Vi har forståelse for, at det ikke er alle og enhver, der bør vide, hvad du har bestilt, vi sørger derfor altid for en diskret forsendelse. På pakken vil afsendernavnet altid være Med24.dk, og det vil aldrig fremgå hvilket indhold, der befinder sig i pakken.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.