Klitoris Vibrator Rabbit Vibrator Vibrator æg G-punkts Vibrator Dildo Vibrator Lufttryksvibrator Magic Wand Vibrator App-styret Vibrator Par Vibrator Anal Vibrator

Vibrator

En vibrator er et af de mest poplærer stykker af sexlegetøj. Nyd de stimulerende vibrationer alene eller sammen med en partner. Læs mere om vibrator her

235 Produkt(er)

Nyd stimulationen fra en vibrator

Når det kommer til sex og stimulering er alle mennesker forskellige. Vi kan lide forskellige ting, og bliver ofte ikke stimuleret på helt de samme punkter. En vibrator kan hjælpe dig til ekstra stimulation på de punkter, som bringer dig i ekstase, og medfører en større orgasme. 

Send vibrerende nydelse gennem kroppen ved at bruge en vibrator på alle de punkter, du nyder at blive rørt. Det kan være alt lige fra klitoris eller G-punktet til brystvorter eller ned ad halsen. Vibrationerne vil give dig en stimulerende massage på det område, hvor du lader din vibrator glide hen. 

De fleste vibratorer har ofte flere niveauer, som sikrer dig lige netop den hastighed, du bedst kan lide. Denne funktion gør at, du kan starte stille og roligt ud og bagefter sætte tempoet op for maksimal nydelse.  

Med en vibrator kan du både tilføje ekstra spænding til dit sexliv sammen med en partner eller bruge den alene og udforske nye sider af dig selv. Sådan bruger du en vibrator

En vibrator er bygget op omkring en lille motor, som sender vibrationer ud til de punkter den berører. Der findes mange forskellige typer vibratorer, som kan bruges på forskellige måder, men den samme ting er dog fælles for dem alle. At de vil give dig maksimal stimulation og nydelse.  

Du kan bruge en vibrator på klitoris, vaginalt, til anal stimulation eller andre steder, hvor du gerne vil nyde de pulserende bevægelser. Her kan du finde den rette vibrator til netop det område, hvor du ønsker mere fokus. 

Hvis din vibrator skal bruges vaginalt eller analt, er det en god ide at bruge en god glidecreme sammen med, så du opnår den bedste og mest behagelige følelse. Start stille og roligt ud og opbyg tempoet. Hvilke typer vibrator findes der?

Hos Med24.dk har vi nøje udvalgt et stort sortiment af de bedste vibratorer til dig, som hver opfylder forskellige behov alt efter, hvilken form for stimulation du er ude efter.

Rabbit vibrator

En rabbit vibrator har navnet fra sit udseende, og er en meget populær vibrator. Den er designet til at give stimulation både udvendig på klitoris og vaginalt. Når du fører en rabbit vibrator ind vaginalt, vil dens form og vibrerende funktion stimulere dit G-punkt, mens den lille ydre del vil stimulere klitoris. Kombinationen af indre og ydre stimulation kan hjælpe til at opnå en større og mere intens orgasme. Ofte har en rabbit vibrator flere hastigheder, så du kan opbygge tempoet og tilpasse det efter din lyst.

Klitoris vibrator

En klitoris er bygget på flere tusinde nervebaner, og er derved et af de mest følsomme punkter på en kvindes krop. En klitoris vibrator er special designet til stimulation af klitoris, og er ofte udstyret med en kraftig motor, så du kan opnå de bedste orgasmer. De er typisk mindre i størrelsen, hvis du sammenligner med en rabbit vibrator. 

Vibrator æg

Et vibrator æg er en lille vibrator, der lidt har form som et æg, så den nemt og diskret kan indføres vaginalt. Vibrator ægget findes både med trådløs eller tilsluttet fjernbetjening, så det nemt kan styres af dig selv eller din partner. 

Selvom et vibrator æg er lille, har det lige så effektiv en motor som mange andre større vibratorer, dog stadig meget lydløs og diskret. Derfor er den nem at have i, selvom du er ude af huset. 

Anal vibrator

En anal vibrator bruges til anal stimulering enten ved solo-leg eller som forspil til analsex. Vibrationerne hjælper til at massere nerverne og få musklerne til at slappe af. En anal vibrator er ofte mere kegleformet med en smal spids, for den mest behagelige oplevelse, så du kan starte stille og roligt ud. På en anal vibrator vil der oftest være en “fod” for enden, så du altid kan føle dig sikker, når du bruger den. 

Ved brug af anal vibrator er det en fordel at bruge en god glidecreme, så du optimerer din oplevelse for den mest behagelige følelse, lige meget om du leger alene eller sammen med en partner. Hvis du er nybegynder indenfor anal sexlegetøj, er det en god ide at starte med en mindre anal vibrator, for at vænne dig til følelsen.

G-punkt vibrator

En G-punkt vibrator er lavet for en mere fokuseret stimulation af G-punktet. En kvindes G-punkt sidder 2-5 cm oppe i skeden på væggen ud mod kønsbenet. G-punktsvibratoren er buet ude i spidsen, for at kunne nå G-punktet mere effektivt, og derved give den bedst mulige stimulation.  

Dildo vibrator

Med en dildo vibrator kan du simulere lidt den samme følelse som under et samleje. Her får du også bare sensuelle og bløde vibrationer oveni, som giver ekstra stimulans, og kan hjælpe til mere intense orgasmer. Med en dildo vibrator kan du pirre dig selv med de dybe vibrationer, til du opnår en intense orgasme, eller bruge den sammen med din partner som forspil inden samleje. 

En mini vibrator er en perfekt lille størrelse til dig, som er ny indenfor verden af sexlegetøj. Den er diskret og nem at have med at gøre. Men lad dig ikke narre af en mini vibrators størrelse, da den stadig er udstyret med en kraftig motor, som sender pulserende vibrationer gennem dit underliv. De fleste mini vibratorer kan bruges både til indvendig og udvendig stimulation, og er en god størrelse at have med, hvis din vibrator skal bruges andre steder end i soveværelset. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.