Vibrator æg

Et vibratoræg er en diskret, kraftfuld og pirrende tilførsel til dit sexliv, som både kan nydes alene eller sammen med en partner. Herunder kan du læse mere om vibratoræg og se vores udvalg. 

Sådan bruger du et vibratoræg | Trådløs vibratoræg | Fordelene ved et vibratoræg 

16 Produkt(er)

Vibratoræg - din perfekte, lille diskrete ven

Et vibratoræg er en lille, æggeformet vibrator, der kan bruges til både udvendig og indvendig stimulation. Et vibratoræg er designet til at passe ind i skeden, og kan bruges til at stimulere g-punktet, klitoris og andre erogene zoner. Der findes flere forskellige typer af vibratoræg alt efter, om du vil have et vibratoræg med fjernbetjening eller et, der er app-styret. De er typisk mindre end andre typer vibratorer, men har stadig, på trods af deres størrelse, en yderst kraftfuld motor. Du kan bruge et vibratoræg både til solo-leg eller med en partner. Hvordan fungerer et vibratoræg?

Et vibratoræg er normalt udstyret med en motor, der er placeret inde i ægget, og som skaber vibrationer, når det tændes. Nogle vibratoræg har flere hastighedsindstillinger og forskellige mønstre, der kan justeres for at tilpasse stimuleringen til dine præferencer.  

Sådan bruger du et vibratoræg

Før du bruger et vibratoræg, eller andre former for sexlegetøj, er det vigtigt at du altid rengøre det både før og efter brug. De fleste vibratoræg kan rengøres med lunkent vand og en mild sæbe uden parfume eller med et rengøringsmiddel til sexlegetøj. Når dit vibratoræg er rent, kan du bruge det til at stimulere dig selv eller din partner. 

For en indre stimulation skal du indsætte vibratorægget i skeden. Herefter kan du selv styre hastigheden og intensiteten af vibrationerne via den tilhørende fjernbetjening eller appen alt efter, hvilket vibratoræg du har. 

For en ydre stimulation kan du placere vibratorægget på klitoris eller andre erogene zoner, der kan give dig nydelse f.eks. som en del af et forspil.  Fjernbetjent vibratoræg til pirrende lege udenfor soveværelset

De fleste har på et eller andet tidspunkt haft lyst til at prøve at udforske seksuelle fantasier udenfor soveværelsets fire vægge. Men det har måske været svært at finde et passende stykke sexlegetøj, som var diskret nok til formålet. 

Med et fjernbetjent vibratoræg kan du realisere dine fantasier. Det diskrete og lydsvage sexlegetøj kan bruges både solo og sammen med en partner, og giver mulighed for intense vibrationer uden for soveværelset. Du kan let indføre ægget hjemmefra og styre det via den medfølgende fjernbetjening, så du kan nyde de pirrende vibrationer i det offentlige rum. 

Hvis du har en partner, kan I tage legen til et helt nyt niveau ved at lade ham eller hende tage kontrollen over fjernbetjeningen og dermed din nydelse. De fleste fjernbetjente vibratoræg virker på flere meters afstand, så I kan udforske jeres fantasier uden begrænsninger. 

Du kan også bruge vibratorægget derhjemme som en del af et forspil med din partner eller som pirrende stimulation alene.  Hvad er fordelene ved at bruge et vibratoræg?

Du får flere fordele, når du bruger et vibratoræg, herunder finder du blot 4 af dem: 

  1. Diskretion: På grund af et vibratorægs størrelse og stilhed, er det nemt at skjule og bruge diskret, selv når du er væk hjemmefra.
  2. All-round stimulering: Vibratoræg kan bruges til både indre og ydre stimulering, hvilket gør dem til en alsidig og praktisk type sexlegetøj.
  3. Øget stimulation: Vibratoræg er designet til at give en intens stimulering, der kan føre til øget nydelse og orgasmer.
  4. Par-leg: Vibratoræg kan også bruges som en del af par-leg, hvor en partner kan styre vibrationerne og tilføre ekstra spænding til sexoplevelsen


Hvordan vedligeholder du dit vibratoræg?

For at sikre, at dit vibratoræg holder i lang tid, er det vigtigt at vedligeholde det ordentligt. Hygiejne er rigtig vigtig, når det kommer til brugen af sexlegetøj. Derfor bør du altid rengøre dit vibratoræg med varmt vand og mild sæbe uden parfume eller anvende en sexlegetøjsrenser både før og efter brug. 

Opbevar dit vibratoræg et tørt og mørkt sted, hvor det ikke udsættes for direkte sollys eller varme. Hvis dit vibratoræg bruger batterier, skal du sørge for at fjerne dem, når du ikke bruger det. Hvis batterierne ikke fjernes, kan de lække og beskadige dit vibratoræg. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.