Butt Plugs Anal Vibrator Analkæder Prostata Stimulation Anal Douche

Anal Sexlegetøj

74 Produkt(er)

Udforsk dit sexliv med anal legetøj

Hvis du gerne vil udforske at bruge anal sexlegetøj, kan det være en god ide at starte alene, eller i hvert fald med en partner du er meget tryg ved. Analsex kan for nogen have en tendens til at være grænseoverskridende. Derfor er det en god ide, at du udforsker det i trygge rammer for at opnå et succesfuldt resultat.  

Anal sexlegetøj for begyndere

Er det med anal sexlegetøj nyt for dig, kan det være en god ide at starte stille og roligt ud, så du får en god oplevelse. Anal stimulation kan være en hel anden følelse i forhold til vaginal penetration, så måske er det noget, du lige skal vænne dig til i starten. Så bare fordi du har prøvet at bruge anal legetøj en enkelt gang, som ikke var så vellykket, betyder det ikke, at det ikke kan blive en god oplevelse efterfølgende. Ofte kan en dårlig første gang være fordi du er gået for hurtigt frem, i stedet for at tage det ét skridt ad gangen.  

For at få en blid start bør du kigge på noget lidt mindre avanceret anal sexlegetøj. Prøv f.eks. et buttplug sæt med forskellige størrelser så du gradvist kan vænne dig til følelsen. 

Det anbefales at bruge en god glidecreme, når du eksperimenterer med anal legetøj for at få så meget nydelse og stimulation som muligt, og så er det altid vigtigt at få varmet godt op, inden du går rigtigt i gang. 


Brug anal legetøj med din partner

Det kan være forskelligt, om man er til leg omkring det anale område eller ej. Men hvis du har mod på at udforske det, kan det give stor stimulans pga. alle de nerveender, som sidder i og omkring anus. 

Lige meget om du er erfaren eller ny indenfor brugen af anal legetøj, kan det være en spændende side at udforske med din partner. Anal sexlegetøj kan nemlig bruges både af dig og din partner, da både mænd og kvinder kan have stor nydelse af indvendig og udvendig anal stimulation. 

I kan bruge anal legetøj som en del af forspillet inden samleje, men det kan også bruges solo. Anal sexlegetøj kan tilføje ekstra nydelse til dit eller jeres sexliv 

Stimulation af G-punktet

Du kan få helt unikke oplevelser ved at bruge anal sexlegetøj både, hvis du er mand eller kvinde. Hos kvinder er det normalt at stimulere G-punktet ved vaginal penetration, men G-punktet kan faktisk også stimuleres ved brug at anal sexlegetøj. Det er nemlig en ret tynd væg, som er mellem vagina og anus. Derfor kan anal penetration være med til at stimulere G-punktet hos kvinder. 

Det samme gælder for mænd. Mange er måske ikke klar over det, men det mandlige G-punkt (prostatakirtlen) sidder faktisk i endetarmen. Derfor kan du, ved brug af anal sexlegetøj, opnå en intens og unik orgasme ved at massere prostatakirtlen. Det mandlige G-punkt kan også stimuleres ved at bruge en vibrator og føre den langs mellemkødet, da dette også kan mærkes på prostatakirtlen. 

Generelt er vores anale åbning et af de mest erogene punkter på en mand og kvindes krop. Her er der utrolig mange nervetråde, som kan give stor nydelse, hvis de stimuleres med anal sexlegetøj. 


Rengøring af anal legetøj

For de fleste giver det sig selv, at sexlegetøj skal rengøres efter brug. Anal sexlegetøj bør altid rengøres pga. brug af glidecreme, men lige så meget for at fjerne bakterier. Her findes der forskellige rengøringsmidler, som er lavet til formålet.  

Når du køber et nyt stykke sexlegetøj, er det også altid en god ide at rengøre det, inden du tager det i brug, for at skåne den sensitive hud og slimhinder så meget som muligt. Der kan nemt sidde skidt og snavs som ens underliv ikke har godt af. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.