Dildo

57 Produkt(er)

Hvorfor alle kvinder bør eje en dildo - din ultimative guide

En dildo er et stykke legetøj, og egentlig nok en af de første former for sexlegetøj, som har eksisteret i rigtig mange år - og efter så mange års forskning og undersøgelser, er der altså styr på, hvordan en dildo kan hjælpe lige netop dig til den bedste seksuelle oplevelse med dildoernes forskellige størrelser, former og materiale. En dildo kan give dig en utrolig sensuel sexoplevelse, og bruges til pirrende stunder med dig selv eller sammen med en partner.  

Alle kvinder bør eje en dildo, da det er et af de mest alsidige former for sexlegetøj på markedet. En dildo kan give dig en lang række forskellige seksuelle oplevelser, og der er mange forskellige varianter, materialer, former og størrelser at vælge imellem. Vi tilbyder et stort udvalg af dildoer i høj kvalitet, som kan give dig en fantastisk sexoplevelse. Vælg den rigtige dildo, som passer til dig

Der findes mange forskellige slags, når det kommer til dildoer, og der er flere faktorer du kan vælge din dildo ud fra såsom materiale, form eller størrelse.  

Forskellige materialer til forskellige oplevelser

Der er en dildo til dig lige meget, hvilket materiale du mest er til. Materialet, som din dildo er lavet af, kan have en stor indvirkning på din oplevelse. Silikone og glas er herunder to af de mest populære materialer, da de er sikre, behagelige og nemme at rengøre. 

Du kan. vælge en blød og fleksibel dildo lavet af silikone, hvis du gerne vil have en meget naturlig og realistisk følelse. Vores silikone dildoer har en ergonomisk form, der gør dem ekstra behagelige. 

Du kan også vælge en glas dildo der, sammen med silikone dildoer, også er meget populære, og som giver en helt unik følelse. En glas dildo kan nemlig både køles ned eller opvarmes for at give dig en anderledes og mere intens oplevelse.  

Dildoer i forskellige former og farver

Dildoer kommer i mange forskellige former og farver. Formen på din dildo kan påvirke din oplevelse og intensiteten af stimulationen. Nogle former er bedre til G-punkt stimulation, mens andre er bedre til klitoris stimulation. Herunder kan du også overveje, om du ønsker en realistisk dildo eller en, som er mere farverig. 

Hvis du f.eks. gerne vil prøve at eksperimentere med håndfrie stillinger, kan du prøve en dildo med sugekop. Den kraftige sugekop gør det nemt at prøve nye stillinger, når du er alene eller sammen med en partner, og den kan fastgøres på de fleste glatte overflader. En dildo med sugekop er ofte mere robust i dens opbygning for en solid og sikker fornemmelse.  

Hvis du vil have en realistisk oplevelse, kan du vælge en dildo, der er formet som en rigtig penis, med et udformet penishoved og blodårer langs skaftet. Nogle af dem har også kugler for en endnu mere autentisk oplevelse. 

Find den rette størrelse

Størrelsen er en af de vigtigste faktorer at overveje, når du skal vælge en dildo. Det er vigtigt at vælge en størrelse, der passer til dig og dine præferencer. Hvis det er din første dildo, kan det være en god ide at starte med en mindre størrelse og arbejde dig op, når du bliver mere erfaren. Herunder kan du bl.a. overveje, hvor og hvordan du vil bruge din dildo.  Anal dildo - Kan en almindelig dildo bruges analt?

I princippet kan du godt bruge en almindelig dildo som anal dildo, men der er dog nogle ting du skal være opmærksom på, før du benytter dig af dette.  

Hvis dildoen ikke har en "stopper" for enden, anbefales det ikke at bruge den analt. I skeden kan genstande ikke forsvinde op, da der er en naturlig barriere, men det samme gælder ikke for endetarmen. 

Hos mænd sidder G-punktet 3-5 cm oppe i anus. Derfor kan det give stor nydelse at bruge en anal dildo, til at stimulere G-punktet. Rengøring af din dildo før og efter brug

En god hygiejne er vigtigt, når det kommer til intime oplevelser og sexlegetøj. Din dildo og andet sexlegetøj bør derfor altid rengøres før og efter brug, så du ikke får ubudne bakterier i dine intime områder. 

Du kan, under vores kategori med tilbehør, finde alt, som du skal bruge til at rengøre dit sexlegetøj med, så det igen er klar til brug.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.