Massageolie

Næsten alle holder af en god omgang massage. Du kan gøre oplevelsen massagen endnu bedre med en massageolie, som vil gøre, at hænderne glider lettere, og virkelig kan tage fat. Læs mere om massageolie her!

33 Produkt(er)

Den bedste massageolie til dig

Nogle får massage, når de virkelig skal forkæle sig selv. Andre gør det i forbindelse med smerte eller andre muskelproblemer. Men lige meget af, hvilken grund du får massage, er det noget, som din krop virkelig vil sætte pris på. 

Massage med en massageolie kan virkelig hjælpe til at løsne op og sætte gang i blodcirkulationen, så derfor kan det være godt til flere forskellige formål. Derfor bør en massageolie være en fast del af hjemmet. På den måde kan du altid hjælpe dig selv med lidt massage, eller forkæle en du holder af. 

Hvilken der er den bedste massageolie til dig, afhænger meget af præference. Hvis du f.eks. gerne vil have en helt uden duft – finder du bl.a. Juhldal Face & Body Oil i vores sortiment. Denne massageolie kan anvendes på flere forskellige måde. Udover at bruge den som massageolie kan du f.eks. bruge den som makeupfjerner, negle- og hårpleje eller som en plejende olie, hvis din hud trænger til ekstra næring.  

I forbindelse med massage kan du, I stedet for at vaske massageolien af huden efter brug, med fordel lade den sidde for at give din krop ekstra pleje.  

Hvis du derimod godt kan lide, at din massageolie indeholder en smule duft, så finder du også et stort sortiment af disse her på siden. Her er der f.eks. Badeanstaltens Bade- og massageolie med en mild duft af lavendel, som giver en beroligende effekt. Denne massageolie kan også bruges som badeolie, hvis du f.eks. skal tage et karbad. Dette vil tilføre din hud ekstra fugt og pleje.  


Hjælp til ømme muskler

Dyrker du sport eller aktiverer dine muskler meget via dit arbejde, kender du helt sikkert til at have ømme og trætte muskler. Massage med en god massageolie kan lindre ømme muskler, og give en afslappende effekt.  

Massageolie til brug mod ømme muskler kan bruges både inden og efter en evt. træning eller anden belastning af dine muskler. Brug massageolien inden for at få musklerne til at slappe af og varme dem op, da dette kan hjælpe til, at musklerne ikke lige så nemt bliver overbelastet. Brug den efter for at løsne op i de spændinger som evt. kan komme i forbindelse med træning eller andet. 


Intim forkælelse med massageolie

En massage behøver ikke bare være en almindelig massage. Hvis dig og din partner gerne vil gøre noget ekstra for hinanden, kan I bruge massageolie, og gøre det til en endnu mere intim oplevelse.  

At massere sin partner kan nemlig være mere intimt, end du måske lige tror, og med de rette redskaber, kan du virkelig forkæle din partner, for hvem kan ikke lide en lækker omgang massage? Til en erotisk massage, har vi massageolier lavet til netop dette formål. Her finder du f.eks. mærker som Joan Ørting, Belladot og Intimate Earth. 

Det er vigtigt at du bruger en massageolie lavet til de intime dele, da din hud har en tendens til at være mere tynd og sensitiv i de intime områder. 

OBS! 

Læs på produktet inden du bruger massageolie sammen med kondomer eller sexlegetøj, da nogle olier kan ødelægge materialet.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.