Erotisk massageolie

Stemningen kan hurtigt blive mere pirrende, sensuel og fuld af lyst, når en erotisk massage anvendes som et intimt forspil. Til alt dette behøver du blot den helt rette og lækre olie, så oplevelsen kan blive så succesfuld og nydelsesrig som muligt for begge parter. Læs mere! 

25 Produkt(er)

Massageolie til de intime og sensuelle stunder

Lad jer forføre af hinanden i et stimulerende, sensuelt og nærværende øjeblik, hvor i med kærtegnende hænder kan smøre hinandens kroppe ind i velduftende og behagelige olier. En massageolie er nemlig ikke blot til for at tage hånd om dit ydre – den kan også være med til at gøre erotikken meget mere intens og intim mellem to partnere.  

Pleje og nydelse

Når du tager dig tiden til at forkæle dine egne sanser eller partneren i en lækker, erotisk massageolie, er der faktisk en hel håndfuld af gode egenskaber, som massagen kan være i besiddelse af. Den er nemlig både fantastisk for plejen af dit indre såvel som dit ydre velvære.

Massagen kan blandt andet være med til at sørge for mindre spænding i musklerne, fornyet energi og masser af ophidselse under de intime stunder. Samtidig giver den nærende olie en effektiv pleje af huden, som efterlades mere silkeblød, fugtet og strålende end nogensinde før. 

Køb erotisk massageolie hos Med24.dk

I vores udvalg finder du erotiske massageolier i flere forskellige varianter og spændende udgaver - både med og uden duft eller varmende effekt. Hos os finder du lækre olier, som kan benyttes til alle tænkelige former for massage.

Du kan derfor både finde de almindelige massageolier såvel som intimolie hos Med24.dk. Der gemmer sig uden tvivl en variant på hylden, som er lige noget for dig og din partner!

Shop efter favoritterne
Er du på udkig efter et vellykket førstevalg, så har vi også listet nogle af de største kundefavoritter nedenfor:

1) Joan Ørting - Rør Mig Massageolie.
2) Belladot Massageolie – Seabreeze
3) Intimate Earth – Honning & Mandel Massageolie

For den helt hede nat tilbyder vi også flere former for lyststimulerende midler, glidecreme, sexlejetøj og meget mere! Tjek hele sortimentet til sex og samliv her! God fornøjelse. 

Vi har diskret forsendelse!

Når du handler hos Med24.dk er du altid sikret en 100 % diskret forsendelse. Vi har nemlig fuld forståelse for, at ikke alle bør vide, hvad du har købt. Vi sørger derfor altid for en diskret forsendelse, hvorpå afsendernavnet til enhver tid vil være Med24.dk. Der vil ligeså ikke være tydeliggjort, hvad indholdet i pakken er. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.