Weleda Calendula Tandpasta u. menthol - 75 ml

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Toothpaste
Varenummer: 791

Weleda Calendula Tandpasta uden menthol

Denne tandpasta fra Weleda specielt egnet til folk der bruger homøpatisk medicin. Tandpastaen er mentholfri og indeholder det mineralske slibemiddel kalcium, som renser tænderne skånsomt men grundigt.

Virkning: 
Tandpastaen er baseret på morgenfrue hvis ekstrakt styrker og passer på følsomt tandkød samt hjælper med at holde mundfloraen i en sund balance. I stedet for pebermynte er den tilsat fenikkelolie for at bidrage med et friskt element og en behagelig smag, når du børster tænder. 

Tandpastaen holder tænderne fri for plak og andre gener på en naturlig måde, og er fri for kunstige sødestoffer, sukker, syntetiske konserveringsmidler, smagsstoffer, farvestoffer og mineralolier. Produktet er udviklet i samarbejde med tandlæger og er derfor et certificeret naturligt tandplejeprodukt der er ideelt at bruge med homøpatisk medicin. 
 

Anvendelse

Calendula Toothpaste bruges som en almindelig tandpasta. Det er vigtigt at børste tænder regelmæssigt for at forebygge skader på tænder og tandkød. Kan med fordel bruges morgen og aften. 

Indhold: 75ml

Ingredienser

Water, Calcium Carbonate, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Alcohol, Calendula Officinalis Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Xanthan Gum, Ammonium Glycyrrhizate, Flavor *, Limonene*

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Toothpaste
Varenummer: 791
Natrue Certificering Vegan Friendly
Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.