The Humble Co. bambustandbørste, Pride - voksen

1
Se alle produkter fra The Humble Co.
Varenummer: 41737

Bæredygtig bambustandbørste fra The Humble Co. med børstehår i smukke regnbuefarver

Humble Brush er en serie af veganske tandbørster fremstillet af 100% bionedbrydelig, økologisk bambus med børstehår af nylon-6. Børstehårene har en lav vandabsorptionsevne, hvilket gør dem ekstra hygiejniske - derudover er den særligt udvalgte nylontype blød og skånsom for tænderne.

Tandbørsten er udviklet i samarbejde med svenske tandplejere, har et simpelt design og et godt, ergonomisk greb. Den kommer desuden i emballage fremstillet af genbrugsplast og plantebaseret, komposterbart indpakningsmateriale.

Denne variant kommer med bløde børstehår i smukke regnbuefarver. 

Den danske tandlægeforening anbefaler, at man udskifter sin tandbørste, når børstehårene begynder at sprede sig - hvilket typisk sker efter 3 måneder.
Når det er tid til at skifte din Humble Brush ud, kan du let separere børstehovedet fra håndtaget. Håndtaget kan graves ned i haven eller i kompostbunken, mens børstehovedet sorteres som almindeligt husholdningsaffald.


Indhold: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.