The Humble Co.

The huble co - Humble brush

Læs mere om tandbørsterne fra The Humble Co.

45 Produkt(er)

The Humble Co.

There is no Planet B.

Svenske The Humble Co. står bag en lang række mundplejeprodukter med fokus på menneske og miljø - heriblandt den populære, miljøvenlige tandbørsteserie - Humble Brush. Tandbørsterne, som både fås til børn og voksne, består af et håndtag af 100% bæredygtigt dyrket bambus samt børstehår af nylon-6, som har en hygiejnisk, lav vandabsorptionsevne samt en lavere hårdhed, som er skånsom for tænderne.

Blandt de øvrige produkter i sortimentet finder du desuden mellemrumsbørster i bambus, tandpasta, tandstikker, tandtråd samt naturligt og plastikfrit tyggegummi.

Bæredygtigt kvalitetsmateriale i smukt, skandinavisk design

Det stærke kvalitetsmateriale og det simple, skandinaviske design gør Humble Brush til både hygiejniske og stilfulde produkter, som er super behagelige at bruge.

Når din Humble Brush bambustandbørste trænger til at blive skiftet ud, kan du let separere børstehovedet fra håndtaget. Håndtaget er komposterbart, mens børstehovedet hører til i restaffald.

Bambus er et fantastisk, genanvendeligt materiale, som vokser hurtigt uden behov for gødning - derfor er det et perfekt alternativ til engangsartikler som tandbørster, sugerør og lignende.

Køb mund- og tandpleje fra The Humble Co. hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi tandbørster fra Humble Brush til både børn og voksne i flere forskellige, fine farver. Køb i dag - billigt, bæredygtigt og nemt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.