Elektrisk tandbørste & børster

57 Produkt(er)

Ønsker du et flot, hvidt smil med sunde tænder? Så kan en elektrisk tandbørste være et godt valg for dig. En eltandbørste sikrer dig en korrekt og ensformig tandbørstning hver gang, du børster tænder. Med en elektrisk tandbørste skal du nemlig kun koncentrere dig om at flytte tandbørsten hele vejen rundt i munden - resten af arbejdet gør børstehovedets bevægelser for dig.


Hvilken eltandbørste skal jeg vælge?

Der findes utrolig mange modeller af eltandbørster på markedet i dag - fra de helt basale til topmodellerne med LED displays og tilhørende apps til din smartphone. Når du skal vælge en ny eltandbørste - uanset om det er din første eller du udskifter en gammel - er det vigtigt, at du ser på dine egne behov og hvad du har brug for.

Selv med de mest basale elektriske tandbørster får du en grundig tandbørstning. Disse modeller er ofte også de billigste, hvilket gør, at de kan være et godt sted at starte, hvis du er ny til eltandbørster eller du blot ikke har behov for alverdens tilbehør til din tandbørste. Her kan vi anbefale Oral-B Advance Power 400, som giver en simpel men samtidig effektiv tandbørstning. Ønsker du lidt mere teknik i din tandbørste, så se på Oral-B Vitality Dual Action, som har en indbygget timer på 2 minutter, hvilket hjælper dig til altid at børste tænder den anbefalede tid af tandlæger. Begge tandbørster sikrer dig et godt og rent resultat grundet de effektive bevægelser i børstehovederne.


Hvordan børster man tænder med elektrisk tandbørste?

Elektriske tandbørster er lidt anderledes at børste tænder med end en almindelig tandbørste. De fleste eltandbørster bruger nemlig en teknologi, som roterer børstehovedet for at give et bedre resultat og en nemmere tandbørstning. Denne automatiske roterende bevægelse i børstehovedet betyder, at du blot skal guide eltandbørsten rundt i hele munden uden selv skulle børste tænderne. Denne nye bevægelse tager nogle gange lidt tid at vænne sig til, hvis du har været vant til en almindelig tandbørste. Når man har vænnet sig til at børste tænder med en eltandbørste, oplever de fleste dog, at deres tandbørstning bliver nemmere.

For en sund mundhygiejne er det dog ikke nok kun at benytte en elektrisk tandbørste. Husk altid at bruge en god tandpasta med fluor samt tandtråd eller tandstikker for at få de reneste tænder.


Elektrisk tandbørste til børn

Gør tandbørstningen til en leg for dit barn med en elektrisk tandbørste. Eltandbørster til børn kan bl.a. fås med sjove motiver og figurer, hvilket kan gøre det mere spændende at børste tænder for mindre børn. Hos Med24 har vi bl.a elektriske tandbørster til børn med figurerne fra de populære tegnefilm Frost og Biler.

Eksperter anbefaler, at man først anvender en elektrisk tandbørste til sit barn, når det er 3 år eller ældre. Det skyldes, at små børn ofte bider i tandbørster under tandbørstningen, hvilket ikke er godt for de roterende børstehoveder på eltandbørster. Til små børn under 3 år anbefales derfor en almindelig, blød tandbørste med en lille klat tandpasta med fluor til børn på.


Køb din eltandbørste billigt hos Med24 i dag

Hos Med24 har vi altid lave priser på elektriske tandbørster fra populære mærker som Oral-B. For os er det vigtigt, at din shoppe-oplevelse er tryg og sikker. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til et produkt eller din ordre. Husk at vi har fri fra fra 499,- kr og hvis du tilmelder dig vores Kundeklub, optjener du bonus på hvert køb.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.