Philips Sonicare

Dame børster tænder med Philips Sonicare eltandbørste og smiler.

Gennem 20 år har Philips forsket i mundplejeprodukter og udviklet produkter til tandlæger og tandplejere verden over for at forbedre patienters mundsundhed. Læs mere om Philips el tandbørster her!

16 Produkt(er)

Philips Sonicare - Protective Clean

En sund og frisk mund betyder meget for ens velvære og livskvalitet. At kunne tygge, synke, opleve smags nuancer og tale, uden at bekymre sig om dårlig ånde er nogle af aspekterne, der er forbundet med en sund mund. Men vi glemmer hurtigt, at munden hænger sammen med resten af kroppen og derfor er det tankevækkende, at det kun 20% af befolkningen, der bruger en el-tandbørste – specielt når man tænker på, at Tandlægeforeningen anbefaler dette.

Effektiv tandbørstning og sundere tandkød på 2 uger

Det unikke ved Sonicares teknologi er, at den også når ind mellem tænderne og ind under tandkødskanten. De højfrekvente, fejende bevægelser presser vand og tandpasta ind mellem tænderne og ind under tandkødskanten, hvilket giver dig både en effektiv tandbørstning og et sundere tandkød.

Renhed der kan mærkes

Protective Clean eltandbørsten kommer med et blødt startprogram til nye brugere. Eltandbørsten øger gradvist børstningseffekten de første 14 dage, du bruger den, hvilket gør det lettere at vænne sig til den. Eltandbørsten passer på dine tænder ved at give en advarsel, hvis du trykker for hårdt, for at beskytte dine tænder og tandkød. Den fjerner yderligere 7 gange mere plak sammenlignet med en manuel tandbørste og minder dig om, hvornår det er tid til at skifte børstehovedet. Den findes i 4 farver: sort, lyseblå, turkis og lyserød.

Vælg en Philips Sonicare Protective Clean og få et friskere smil og en sundere mund!Bruger du bøjle så kan du fortsat anvende en Sonicare Protective Clean eltandbørste – se her hvor nemt det er.Philips Sonicare børstehoveder

Vi tilbyder yderligere et komplet sortiment af børstehoveder for at matche behovene hos den enkelte forbruger.

Premium Plaque Defence – 4 pak

Vælg disse hvis du ønsker en dybde rengøring; de giver 4x mere fladekontakt og fjerner op til 10x mere plak på svært tilgængelige steder.

Optimal White – 4 pak

Udviklet specielt til fjernelse af misfarvninger og har en tætpakket diamantformet børste; fjerner overfladiske misfarvninger, der skyldes mad, drikkevarer og rygning. Se dem her

Optimal Plague Defence – 4 pak

Er perfekt til dig, der gerne vil have optimal fjernelse af plak som en del af din daglige mundpleje. Se dem her.

Sensitive – 4 pak

Ekstra bløde børstehår sammen med en blød profil til en ultrablid tandbørstning. Perfekt hvis du har følsomme tænder og tandkød. Se dem her.

Til børn – 2 pak

Konturtilpasset til børns tænker; bløde børstehår giver en skånsom tandbørstning. Gummikanten på bagsiden af børstehovedet er specialudformet, så den beskytter tænder, der stadig vokser.Philips Sonicare Airfloss Ultra

En smart og effektiv tandrenser - et super alternativ til tandtråd.

Produktet er designet ved at kombinere lufttryk og små dråber vand, mundskyllemiddel eller klorhexidin, og væsken bliver presset ind i mellemrummet mellem dine tænder for en grundig rensning, uden at tandkødet generes. Ved jævnlig brug fjernes op til 99,9% plak fra tænderne, og tandrenseren giver klinisk dokumenterede resultater efter kun 2 uger. Yderst effektiv til rengøring af implatater. Produktet hjælper dig med at opretholde en god mundhygiejne, så du undgår huller!

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.