SB12 mundskyl Duo - 50 ml.

SB12 mundskyl Duo - 50 ml.
Se alle produkter fra SB12
Varenummer: 41881

SB12 Duo i rejsestørrelse er et mundskyllemiddel med skarp smag af eukalyptus-/mentol, som giver dig ekstra frisk ånde på farten

Her får du en lille praktisk rejsestørrelse af SB12 Duo mundskyllemidlet, der har en klinisk dokumenteret effekt i op til 12 timer, og giver dig en frisk ånde hvorend du befinder dig. Produktet er fremstillet med en speciel formular indeholdende 0,05% natriumflourid, der ved jævnligt brug styrker dine tænders emalje. Desuden har denne variant en ekstra stærk eftersmag af eukalyptus og mentol, så du får en god ånde hele dagen. 

Egenskaber

  • Unik formular med klinisk dokumenteret effekt i 12 timer
  • God til dig, der foretrækker en kraftig eftersmag
  • Virker styrkende på tændernes emalje
  • Passer perfekt til tasken, når du er på farten

Anvendelse

10 ml mundskyl bruges i 30-60 sekunder både morgen og aften. Ved at anvende den 2 gange dagligt fremmer du en optimal mundhygiejne og opnår en forfriskende effekt i 24 timer. 

Produktet kan bruges fra 12 år og op. 

Indhold: 50 ml.

Ingredienser:
Aqua, glycerin, hydrogenated starch hydrolysate, alcohol, zinc acetate dihydrate, chlorhexidine diacetate, sodium fluoride, PEG-40 hydrogenated castor oil, potassium acesulfate, citric acid, aroma.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.