SB12 mod dårlig ånde


SB12 er et populært middel, der modvirker dårlig ånde i helt op til 12 timer! Den særlige sammensætning i deres patenterede mundskyl sikrer dig neutralisering og mindskning af de stoffer, der giver dårlig ånde. 

SB12 Mundskyl | Tandpasta mod dårlig ånde | Tyggegummi | Mundspray | Meda

15 Produkt(er)

SB12 modvirker dårlig ånde

Der kan være flere forskellige årsager til, at du døjer med dårlig ånde, men uanset om du døjer med tandkødbetændelse, mundtørhed, parodontose eller en besværlig bøjle, kan du med SB12 finde en løsning, der ikke blot maskerer den dårlige ånde, men ligefrem går ind og neutraliserer og forhindrer dannelsen af svovlgasser i mundhulen.  

Det er nemlig vores bakterier i mundhulen, som har særlige enzymer, der kan nedbryde aminosyrer fra maden til svovlholdige og ildelugtende gasser - særligt methylmercaptan, som har en voldsom lugt. SB12’s produkter indeholder zinkacetat og klorhexidin-diacetat, som forhindrer dannelsen af methylmercaptan og to andre svovlgasser. 

Bakterierne i munden er afgørende for, at vi har et sundt mund- og tandmiljø, og derfor er SB12 også skånsom overfor bakterierne, så de stadig kan bidrage til en god bakterieflora i munden.  


SB12 Mundskyl

Fra SB12 kan du finde 4 forskellige slags mundskyl, som alle har dokumenteret effekt mod dårlig ånde i 12 timer.  

Den klassiske SB12 Original har smag af mint og mentol, og den findes i pakninger af både 50ml, 250ml, 500ml og hele 1000ml, så du har til lang tids forbrug. SB12 Original og de andre mundskyl fra SB12 indeholder desuden 0,05% natriumflorid, som styrker emaljen på tænderne. 

Hvis du gerne vil have en endnu kraftigere og friskere smag i din mundskyl, kan du prøve SB12 Duo, som har frisk eukalyptus- og mentolsmag. SB12 Duo kan fås i pakninger af 250ml og 1000 ml. 

For dig, der gerne vil have den fulde effekt af en mundskyl, men som ikke er så glad for en kraftig smag, eller som har særligt sensitive slimhinder, er SB12 Mild et godt valg. SB12 Mild har nemlig samme dokumenterede effekt, som SB12 Original og SB12 Duo, men SB12 Mild har en mild smag af mint og menthol, som ikke føles skarp og stærk i munden. 

SB12 White er en mundskyl, der foruden sin evne til at neutralisere og modvirke dårlig ånde også fjerner pletter og misfarvning af tænderne. Ved at bruge SB12 White morgen og aften i mindst 14 dage, vil du kunne se et synligt resultat af hvidere tænder. Det er vigtigt, at du bruger mundskyllen både morgen og aften, hvis du ønsker hvide tænder, men på den måde er du også beskyttet mod dårlig ånde døgnet rundt. 


Tandpasta

Til at gøre tandbørstningen lettere og få tandbørsten til at glide mere ubesværet, er brugen af tandpasta en god idé. Med SB12 tandpasta med strong mint får du et produkt, der både modvirker dårlig ånde i 12 timer, giver dine tænder beskyttelse mod karies gennem sit indhold af fluor samt modvirker misfarvninger på tænderne med et mildt slibemiddel.  

SB12 tandpasta har en frisk og stærk smag af mint, og den bør anvendes både morgen og aften for det bedste resultat. 


Tyggegummi

SB12 Boost er forskellige slags tyggegummi og som indeholder zink, der modvirker dårlig ånde og dannelsen af svovlgasser. Tyggegummiet indeholder også fluor, som bidrager til at vedligeholde tændernes mineralisering samt xylitol, som hæmmer dannelsen af plak.  

Du kan vælge mellem 2 forskellige varianter: 

 - SB12 Boost Strong mint, der har en stærk smag af mint 
 - SB12 Boost tyggegummi Eucalyptus, der har frisk smag af eucalyptus 

SB12 Boost tyggegummi er let at have med på farten til hurtigt og effektivt at slippe af med den dårlige ånde. Du bør dog ikke bruge mere end 5 stk. Tyggegummi om dagen. 


Mundspray

SB12 Spray er en mundspray, der giver dig øjeblikkeligt god ånde og en opfriskning af munden. Mundsprayen har en unik formel, der neutraliserer svovlforbindelserne, der giver dårlig ånde, og med den friske smag af mint får du en frisk fornemmelse i munden.  

SB12 Mundspray er perfekt til at bruge sammen med SB12 mundskyl, hvis du i løbet af dagen får akut brug for et frisk pust til munden.  


Meda & Mylan – En global medicinalvirksomhed

Meda, den verdensomspændende lægemiddelvirksomhed indenfor receptpligtige lægemidler, medicins udstyr og håndkøbsmedicin, blev i 2016 opkøbt af Mylan, der er en international medicinalvirksomhed. Hos Mylan kæmper man for at sikre alle mennesker adgang til medicin af høj kvalitet, samt udbrede sundheden gennem deres mere end 2700 brandede, generiske- og håndkøbsprodukter.  

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.