Rejsestørrelser

Med rejsestørrelse har det aldrig været nemmere at tage dine favoritprodukter med på farten, uden at de fylder særlig meget. Læs mere om rejsestørrelser her

228 Produkt(er)

Rejsestørrelser - tag dine yndlingsprodukter med på farten

Rejsestørrelser gør det nemt at tage dine yndlingsprodukter med på farten, uanset om du skal på ferie, forretningsrejse eller blot vil have dem med i tasken til en dag på kontoret. De små størrelser gør det nemlig nemt at have produkterne med i tasken eller kufferten, uden at de fylder for meget. 

Rejsestørrelser er en perfekt løsning for dig, der ønsker at bevare din daglige rutine, uanset hvor du befinder sig. Du kan bruge rejsestørrelser til at opretholde en god hudplejerutine, ved at tage dine yndlingsprodukter med i tasken, så du kan føle dig frisk og velplejet på farten. 

Rejsestørrelser er derudover også en god løsning, hvis du ønsker at teste nye produkter, før du investerer i en større størrelse. På denne måde kan du sikre, at du har fundet det rigtige produkt, inden du bruger penge på en større flaske. 

Alt i alt gør rejsestørrelser det nemt at tage dine daglige plejeprodukter med på farten, så du kan se og føle dig frisk og velplejet, uanset hvor du befinder dig.  


5 populære rejsestørrelser til din personlige pleje

Der findes mange forskellige slags rejsestørrelser, og når du skal forberede dig på din tur, er det en god ide at gå igennem, hvad du bruger til dagligt, så du ikke glemmer noget. 

Her er nogle eksempler på populære rejsestørrelser, som du kan få brug for: 

  1. Shampoo og balsam - Find rejsestørrelser af dine yndlingsmærker, så du kan holde håret frisk og velplejet.
  2. Ansigtsrens - Rejsestørrelser af ansigtsrens gør det nemt at opretholde en god hudpleje-rutine.
  3. Dagcreme & natcreme – Hav altid din favorit dag- og natcreme med på tur, så du kan få plejet din hud optimalt.
  4. Bodylotion - Opbevar en lille flaske af din bodylotion i tasken, så du kan bevare en blød og smidig hud.
  5. Tandpasta - Tag en lille tube tandpasta med på farten, så du kan holde tænderne rene og friske.

Rejsestørrelser i håndbagage - hvad må du have med?

Hvis du skal ud at rejse, er det ikke altid at det er nødvendigt med en stor kuffert, som skal checkes ind. Er det første gang, du kun skal afsted med din håndbagage, er du sikkert i tvivl om, hvad du må have med af væske og flydende produkter i form af hudpleje, makeup og personlig pleje. 

Der er restriktioner på flydende væsker, som kan medbringes i din håndbagage. Det afhænger selvfølgelig af de specifikke regler for transportøren og destinationen, men generelt kan du medbringe rejsestørrelser i din håndbagage, så længe de er i overensstemmelse med de gældende regler for flyselskabernes indholdsbegrænsninger. 

Langt de fleste flyselskaber tillader rejsestørrelser i håndbagagen, så længe at hver beholder ikke er over 100 ml. Og tilsammen max udgår 1 liter. I de fleste lufthavne kan du få udleveret en 1 liters pose, som dine rejsestørrelser samlet skal kunne være i. Dette gør det langt nemmere at have styr på dine rejsestørrelser, når de skal op af håndbagagen inden du går igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.