Australian Bodycare Body Scrub - 200 ml

Australian Bodycare Body Scrub - 200 ml
Varenummer: 34408

Australian Bodycare Body Scrub er en naturlig body scrub, som masserer og renser de øverste lag i huden for døde hudceller, samt renser helt i dybden.

Australian Bodycare body scrub indeholder sandeltræ-nøddeskaller som virker eksfolierende og naturlig Tea Tree Oil. Scrubben behandler huden skånsomt mens den fjerner døde hudceller og urenheder i hudens porer, så den efterlades blød og opfrisket, samt beskyttet af den antibakterielle Tea Tree Oil. Den er særligt velegnet til at forebygge bumser på kroppen, nedgroede hår, talgknopper, hudorme og andre former for uren hud.

Body Scrub er helt fri for sulfater og bidrager til hudens naturlige pH-værdi. Derfor er den særligt velegnet til personer, der foretrækker at undgå parabener og som ønsker naturlige aktiver.

Egenskaber

  • 0,8% Tea Tree Oil
  • Dermatologisk testet
  • Renser huden skånsomt og effektivt
  • Helt fri for sulfater
  • Har antibakteriel effekt
  • Velegnet til alle hudtyper – også personer med allergier og sart hud

Anvendelse

Det anbefales at anvende scrubben 1-2 gange ugentligt i forbindelse med badet. Den påføres våd hud og masseres ind i huden i cirkelbevægelser, der hvor der er mest brug for pleje.

Scrubben skylles efterfølgende af med rindende vand og vask efter med Australian Bodycare Body Wash. Det kan anbefales af supplere med et plejende og forebyggende lag Australian Bodycare Body Lotion på huden.

Om Australian Bodycare

Produkterne fra Australian Bodycare indeholder den antiseptiske olie Tea Tree Oil, (Melaleuca alternifolia).
Tea Tree Oil har gennem tiderne været kendt for sin svampe- og bakteriedræbende effekt.
Tea Tree Oil er tilsat de enkelte produkter i forskellig koncentration alt efter hvilket produkt der er tale om, samt efter hvor på kroppen produktet skal benyttes.
Dette betyder at hudens naturlige balance bibeholdes, uden at den naturlige bakterieflora ødelægges. Body Wash kan anvendes på hele kroppen.


Indhold: 200 ml.

Ingredienser:

Vand, Santalum Spicatum Shell Grit, Coco-Glucoside, Glycerin, Coco-Betaine, Glycerylolat, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (0,8 %), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Tocopherol, Lecithin, Hydrogeneret Palmglyceridsitrat, Ascorbylpalmitat, Tetranatriumiminodisuccinat, Natrium chlorid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonen

Allergener:

Linalool, Limonen

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Skrubbecreme

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.