Body Scrub

Forkæl dig selv og din krop med en lækker og blødgørende body scrub, der fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Vil du vide mere om body scrub - hvordan den bruges, og hvilken du skal vælge? Hop ned og læs mere her:

Hvad er body scrub? | Hvordan bruges en body scrub? | Den bedste body scrub | Salt body scrub | Sugar body scrub

82 Produkt(er)

Hvad er body scrub?

Trænger din krop til forkælelse og pleje, er en body scrub helt perfekt. Du finder et stort udvalg af forskellige body scrubs, men fælles for dem alle er, at de skrubber og eksfolierer din hud ved hjælp af små korn, samt forskellige nærende ingredienser. Formålet med en body scrub er at stimulere blodcirkulationen og fjerne døde hudceller, så huden kommer til at fremstå frisk, strålende og blød.  


Hvordan bruges body scrub?

Når du skal bruge din body scrub, skal huden være våd eller fugtig – derfor anbefaler vi, at du bruger scrubben, når du er i bad. Påfør et jævnt lag over hele kroppen med cirkulære bevægelser, og tag dig endelig god tid til at få masseret body scrubben på huden. Skyl efterfølgende body scrubben af, og afslut med en lækker og blødgørende bodylotion. Brug din body scrub 2-3 gange om ugen, og du kan med fordel have den stående inde i badet, så du bliver mindet om at bruge den. 


Find den bedste body scrub

Vi kan godt forstå, at det kan være svært at udvælge den bedste body scrub, når udvalget er så stort. Derfor vil vi her præsentere dig for nogle af de mest populære ingredienser, så du kan finde den body scrub, der passer til dine behov, hvad enten du er på jagt efter en body scrub til ansigtet, en body scrub mod appelsinhud, eller en body scrub til ultimativ selvforkælelse. 

Flere body scrubs indeholder olie, som er med til at sikre, at huden blødgøres, og forbliver elastisk. Du vil fx kunne støde på ingredienser som mandel- og rapsolie i Badeanstaltens body scrubs, mens flere af Urtekram body scrub er formuleret med økologiske olier fra bl.a. jojoba, kokos og mandel.  

Salt body scrub

En body scrub med salt er grovere, og er derfor perfekt til tør hud på fødder, knæ, albuer. Fordelen ved en salt body scrub er, at mineralerne i saltet har en rensende effekt, samtidig giver de grove saltkorn en gode og effektiv behandling af døde hudceller og blodcirkulationen. Hos Med24.dk finder du flere produkter, der indeholder salt: 

  • Sæbeværkstedet Saltscrub
  • Urtegaarden Saltscrub
  • Body scrub fra Læsø Saltcare med jomfrusydesalt
  • Mikaka Body Salt Scrub

Derudover finder du også body scrubs fra AHAVA, der indeholder salt fra Det Døde Hav. Dette er kendt for at være ekstra effektivt mod huden, og bruges også ofte som behandling mod psoriasis, grundet dets helende og anti-inflammatoriske egenskaber. 

Sugar body scrub

En body scrub med sukker er mildere end en salt body scrub. Derfor kan en sukkerscrub også bruges i ansigtet, hvor huden er mere sensitive. Så har din hud brug for en mildere, men stadig plejende scrub og eksfoliering, er en sugar body scrub perfekt. I vores store udvalg finder du flere gode body scrubs med sukker, prøv fx: 

  • CCS Oliva Sugar Scrub
  • DM Skincare sukker scrub
  • Meraki suger oil body scrub

Coffee body scrub

Kaffegrums kan også anvendes til at fjerne døde hudceller fra huden, og samtidig har koffeinen anti-inflammatoriske egenskaber samt indeholder antioxidanter. Hos Med24.dk kan du købe de miljøvenlig coffee body scrubs fra UpCircle, der er fremstillet af overskydende Arabica kaffegrums og chai krydderier.  

Du kan også forsøge at lave en hjemmelavet body scrub med kaffe. Det kan være et hyggeligt DIY-projekt til weekenden eller ferien, og de fleste af ingredienserne kan du nemt købe her hos Med24.dk 

Body scrub opskrift:

Du skal bruge: 

•  5 spsk. Kaffegrums
•  5 spsk. Mandelolie – kan også være kokosolie
•  4 spsk. Rørsukker
•  Dråber af valgfri æteriske olie

Du blander alle ingredienserne sammen, og opbevarer din hjemmelavet body scrub i en lufttæt beholder. 


Køb body scrub hos Med24.dk

Udforsk vores store udvalg af body scrubs, der kan give dig den forkælelse og behandling, som du fortjener. Hvad enten du leder efter en body scrub til din næste spa-dag, eller en body scrub der effektivt kan hjælpe mod døde hudceller eller appelsinhud, så er vi sikre på, du kan finde den bedste body scrub, der passer perfekt til dine ønsker. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.