Mandelolie

Mandelolien er en olie med mange anvendelsesmuligheder – ikke blot indenfor gastronomiens verden, men også den kosmetiske. Naturlig mandelolie benyttes både til massage, madlavning, hår- og hudpleje. Læs mere...

7 Produkt(er)

Bliv klog på mandelolie

Mandler er ikke blot en lækker snack på deres naturlige, rå form, men også en fantastisk kilde at udvinde olie fra. Mandelolie byder nemlig på med masser af muligheder og gavnlige egenskaber indenfor madlavning, hudpleje og indvortes pleje.

Hvad er mandelolie?
Mandelolie udvindes fra mandlen, der er kernen, som gemmer sig inde i frugten på mandeltræet. Olien udvindes af tørrede mandler enten ved koldpresning, direkte presning eller kemisk udvinding.   

Vidste du...
at mandelolien er en af de mest populære basisolier i verden? Den tilsættes flittig i plejeprodukter som shampoo, creme eller babyolie. Den søde og velsmagende nød er da også populær at tilsætte i flere madretter eller desserter.  

En næringsrig olie

I mandeloliens spændende næringskompleks er der at finde mange essentielle og gavnlige vitaminer og mineraler, der både bidrager til den ydre og indre sundhed. Heriblandt findes:

  • A-vitamin
  • E-vitamin
  • Calcium
  • Magnesium
  • Antioxidanter

Mandelolie er desuden fri for kolesterol. 

Mandelolie i madlavning

Foruden et gavnligt indhold er mandelolien en velsmagende ingrediens i madlavning. Oliens sødme, dybde og karakteristiske smag af mandel går perfekt sammen med flere salater, dressinger, smoothies og desserter. Mange bruger det også i bagværk, da det foruden den lækre smag også giver en vidunderlig duft.

Til madlavningen findes hos Med24.dk Natur-Drogeriet Fed Mandelolie samt Emile Nöel Mandelolie

Personlig pleje

Ved pleje af hår og hud er mandelolie en af de mest foretrukne olier - særligt da den er skånsom, men samtidig effektiv. De gavnlige stoffer og egenskaber, der er at finde i mandelolien, er netop ideel for flere kosmetiske produkter, da det både er med til at give fugt, lindring og næring for hele kroppen – ansigt og ben såvel som hår.

Flere synes desuden, at duften fra mandel ikke blot virker plejende og blødgørende under massage, men også afstressende. Derudover efterlader olien en flot og sund udstråling til enhver hud og hår.

Du finder i sortimentet den multifunktionelle olie fra Urtegaarden kaldet Økologisk Mandelolie, som både kan anvendes til pleje af hud, hår og i madlavning. Derudover er Rømer Naturlig Mandelolie henvendt den blødgørende, afslappende og regenererende massage.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.