Urtekram Aloe Vera Gel - 100 ml

Urtekram aloe vera gel
Se alle produkter fra Urtekram Body Care & Urtekram Aloe Vera
Varenummer: 26915

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Urtekram økologiske Aloe Vera gel med helende og beroligende ingredienser

Aloe Vera fra Urtekram er en multigelé der er uundværlig i hverdagen. Geléen virker både helende og beroligende på huden og efterlader huden fugtet og plejet.

Aloe Vera er en plante med mange positive egenskaber. Plantens aktive indholdsstoffer kan anvendes til mange forskellige problemstillinger i forbindelse med din hud. Aloe Vera har en positiv effekt på immunsystemet, som spiller er stor rolle i forbindelse med huden. Aloe Vera afhjælper ydermere fremmede bakterier, svampe og vira til ikke at sprede sig.

  • Sårheling
  • Solskoldning
  • Irriteret hud
  • Udslæt
  • Røde børnenumser
  • Ældning af huden

Reparer din hud med Urtekram økologiske Aloe Vera gelé

Aloe Vera er specielt velegnet til heling af skader fra solen er andre brandsår. Gelen har en hurtig beroligende effekt på huden som gør, at den mindsker skader. Ligeledes stopper Aloe Vera processen i huden, der opstår efter, den har været udsat for for meget sollys. På den måde mindsker du risikoen for at blive skoldet og skalle af.

Aloe Vera virker gendannende på de elastine og collagene fibre i huden. Disse fibre mindskes med alderen og vil vise sig som linjer og rynker. Ved daglig brug af gelen vil du mindske linjer og rynker, samt få en mere fast og fugtet hud. 

Anvendelse:
Aloe Vera gelen fra Urtekram kan bruges så tit som du ønsker. Når dit behov opstår smører du gelen på din hud og lader den trænge ind. Ved synlige hudforandringer kan du forvente et synligt resultat efter ca. 3 uger.

Anvendelse ved akut behov:
Aloe Vera gelen smøres på umiddelbart lige efter skaden er sket og du vil opleve, at gelen mindsker sår- og ardannelse på huden.

Indeholder: 100 ml.

Ingredienser:

Aloe barbadensis leaf extract*, Glycerin*, Sodium Lauroyl Lactylate, Acacia Senegal Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Hyaluronate, Hexapeptide-11, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Limonene, Parfum (Fragrance)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Limonene

Oprindelsesland: Danmark
EcoCert Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.