Pharmaceris E Emotopic Dermo-Protective Creme SPF 50+ - 75 ml

Pharmaceris E Emotopic Dermo-Protective Creme SPF 50+ - 75 ml
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris E-serie
Varenummer: 35271

Pharmaceris Emotopic Dermo-Protective Mineral Creme med faktor 50+

Denne mineral solcreme med SPF 50+ er beregnet til brug i ansigt og på krop, for babyer (også nyfødte) og voksne, for at give en meget høj solbeskyttelse og minimere hudirritation forårsaget af f.eks. sol, vind og frost. Det anbefales til følsom og atopisk hud, som er tilbøjelig til allergi mod solstråler, kemiske filtre, parfume og konserveringsmidler.

Den dermo-beskyttende creme baseret på 100% mineralfiltre, giver meget høj beskyttelse mod intens sollys og miljøangreb, hvilket modvirker deres negative virkning på huden. Et sikkert system af mineralfiltre afspejler og spreder solstrålerne, hvilket forhindrer den skadelige UVA / UVB-stråling i at trænge ind i huden og beskadige hudcellens DNA. Det minimerer risikoen for udvikling af solforbrændinger, udslæt og irritation, såvel som fotoallergiske reaktioner. Et kompleks bestående af canola og hamp olier kombineret med gyldne alger, styrker hudens beskyttende barriere mod miljøangreb. Det hjælper med at reparere og regenerere epidermis, forhindrer tørhed og lindrer hudirritation, kløe, rødme og AD-opblussen. Det giver en beroligende effekt ved at forhindre ruhed og følelsen af stram hud, samt forhindrer overdreven fugttab.

Regelmæssig og omfattende blødgørende pleje muliggør længere perioder med remission og forhindrer gentagelse af AD-symptomer. Anbefalet af Polsk Pædiatrisk Forening for babyer og nyfødte.

Formuleret, udviklet og testet i dermatologiske og kliniske forsøg under overvågning af dermatologer.

Anvendelse:

Fordel en lille mængde creme over hele ansigt og krop. Anbefales til daglig brug ca. 30 min. inden huden udsættes for f.eks. sol, vind eller frost. Påfør cremen ca. hver anden time og hver gang efter badning eller svømning for maksimal effekt.

Egenskaber:

  • Allergivenligt
  • Uden parabener
  • Uden farvestoffer
  • Uden parfume
  • Uden allergener
  • Uden parfume
  • Alkoholfri
  • Uden silikoner
  • Uden acrylet
  • Uden propylenglycol

Aktive ingredienser:

100% UVA & UVB Mineral filter

Hamp olie – rig på vitaminerne A, D og E, samt essentielle Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer.  Nærer dybt og regenererer epidermis. Lindre kløe, irritation og rødme i huden.

Canola olie –  har en anti-irriterende effekt og har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med lægemidlets medicinske effektivitet, idet der opretholdes en høj grad af tolerance og sikkerhed for dermokosmetik.


Indeholder: 75 ml.

Aqua   (Water),  Dicaprylyl  Carbonate,  Titanium  Dioxide  (nano),    Zinc    Oxide,    Isohexadecane,    PEG-30    Dipolyhydroxystearate,    Canola    (Canola)    Oil,    Cannabis   Sativa   (Hemp)   Seed   Oil,   Glycerin,   Caprylic/Capric  Triglyceride,  Aluminum  Hydroxide,  Magnesium     Sulfate,     Hydroxyacetophenone,     Hydrogen  Dimethicone,  Triethoxycaprylylsilane,  Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Laminaria  Ochroleuca  Extract,  Lonicera  Japonica  (Honeysuckle) Flower Extract

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice