Australian Bodycare Rescue Cream - 100 ml.

1
1
1
Varenummer: 40501

Australian Bodycare Rescue Cream er førstehjælp til hud, der bliver irriteret ved friktion

Har du problemer med rødme, irritation eller måske ligefrem hudafskrabninger og brandmærker? Det er helt normalt, og mange mennesker oplever gener de steder på kroppen, hvor der dagligt opstår friktion. Det vil typisk være mellem lårene, under armene, ved BH’en, på brystvorterne og i nakken. Det er generende, og for mange kan det være forbundet med direkte smerte. Med Australian Bodycare Rescue Cream kan du undgå både irritation, rødme og ubehag ved friktion.

Rescue Cream er en særlig sammensætning af olie og mælkesyreestere, der holder huden tør og sund - og som forebygger irritation. Cremen er desuden beriget med naturlig Tea Tree Oil, som både virker antibakteriel og giver cremen en let aroma. Ydermere er cremen vandafvisende, så du ikke skal bekymrer dig om lugtgener ved fugtige områder på kroppen.

Fordele:

  • Dermatologisk testet.
  • Plejer og lindrer effektivt hud, der allerede er irriteret.
  • Kan bruges alle steder på kroppen, hvor du døjer med friktion.
  • Modvirker effektivt lugtgener, der ofte opstår på indelukkede, svedige steder på kroppen.
  • Cremen er også god, hvis du oplever friktion med tøj (cykelbukser, BH’er, sikkerhedssko).
  • virker som en barrierecreme, og fordi den er vandafvisende, sætter sveden sig ikke fast på huden.
  • Forebygger irritation og rødme på de mest udsatte områder på kroppen takket være sin unikke oliesammensætning, der holder fugten inde i huden.

Hvordan anvendes Australian Bodycare Rescue Cream?

Cremen kan bruges alle steder på kroppen, hvor du oplever friktion. Det kan eksempelvis være mellem ballerne, under brystet, på inderlårene, knæhaser og armhuler, på maven, mellem tæerne og hudfolder omkring skridtet.

Cremen skal smøres på 1-2 gange om dagen eller efter behov. Før, du smører cremen på det udsatte område, er det vigtigt, at huden er ren og tør. Cremen kan både bruges forebyggende og som lindrede behandling. Australian Bodycare Rescue Cream er også god til sensitiv hud. Den er endda så skånsom, at den også er velegnet til babypleje - så længe, der ikke er rifter, sår eller direkte hul på huden.


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:

Vand, Isostearylisostearat, Polyglyceryl-3-polyricinoleat, Alcohol Denat., Glycerin, Cetyl Ricinoleat, Sorbitansesquioleat, Macadamia Ternifolia Seed Oil (Macadamia), Zinksulfat, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Cera Alba, Glycerylkaprat, Magnesium stearate, Tocopherol, Aluminiumtristearat, Geraniol, Limonene

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Hudpleje
  3. Specialcremer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.