Idun Oil Serum

Idun Oil Serum
Idun Oil Serum
Idun Oil Serum
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Skincare
Varenummer: 39214

Olie Serum fra IDUN Mineral Skincare

Intenst fugtgivende olie-serum fra det svenske IDUN Minerals. Serummen er specielt fremstillet til at skulle behandle følsom- og tør hud på bedste og mest naturlig vis. Produktet fungerer som en fugtigheds-booster, der både giver øjeblikkelig fugt, til huden der har mest brug for det, men også virker fugtgivende over længere tid. Det er oliens gode formular, der giver den de fantastiske egenskaber. 

Aktive ingredienser i IDUNs Oil Serum

Serummen er baseret på værdifulde og naturlige olier, som effektivt går ind i hudens dybere lag. Både Shea-, oliven- og havreolie virker nærende og blødgørende på huden samtidig med at være proppet med antioxidanter og gode vitaminer. Vitaminerne bidrager til hudens egne naturlige funktioner. Olie-serummen er helt uden parfume og dermatologisk testet. På baggrund af den simple og milde formular er den derfor helt perfekt selv til følsom hud. 

Olien vil holde huden næret, mættet og fløjlsblød. Det ultimative plejeprodukt fra IDUN Minerals til dig der vil passe ekstra godt på din fine hud! 

Sådan anvender du serummen

Serummen anvendes direkte på ren hud, inden din dag- eller natcreme. Du kan også vælge at blande serummen i din foretrukne ansigtscreme, for at tilføre den en mere rig konsistens. 

Produktets pipette gør det super let at dosere olien. 

Indhold: 30ml

Ingredienser

Hydrogenated Ethyllhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil, Unsaponifiabiles, Avena Sativa Kernel Oil, Canola Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Tocopheryl

Indgår i kategorierne
Serum Ansigtsolie

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.