IDUN Minerals Oil Serum - 30 ml

1
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Skincare
Varenummer: 39214

Dette Olie Serum fra IDUN Minerals er særlig velegnet til følsom og tør hud

Intenst fugtgivende olie-serum fra IDUN Minerals. Serummet er specielt fremstillet til at behandle følsom og tør hud på bedste og mest naturlig vis. Det fungerer som en fugtigheds-booster, der både giver øjeblikkelig fugt til huden, der har mest brug for det, men også virker fugtgivende over længere tid. Det er oliens gode formular, der giver den de fantastiske egenskaber.

Serummet er baseret på værdifulde og naturlige olier, som effektivt går ind i hudens dybere lag. Både shea-, oliven- og havreolie virker nærende og blødgørende på huden samtidig med at være proppet med antioxidanter og gode vitaminer. Vitaminerne bidrager til hudens egne naturlige funktioner. Olie-serummet er uden tilsat parfume og dermatologisk testet. På baggrund af den simple og milde formular er den derfor helt perfekt selv til følsom hud.

Fordele:

  • 100% vegansk
  • Dermatologisk testet
  • Uden tilsat parfume
  • Velegnet til sensitiv hud

Anvendelse

Serummet anvendes direkte på ren hud, inden din dag- eller natcreme. Du kan også vælge at blande serummet i din foretrukne ansigtscreme, for at tilføre den en mere rig konsistens.


Indhold: 30 ml.

Ingredienser:

Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Avena Sativa Kernel Oil / Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Canola oil, Shea Butter Ethyl Esters, Tocopherol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Skincare
Varenummer: 39214
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.