Eucerin Hyaluron-Filler Skin Serum - 30 ml.

1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varenummer: 45175

Eucerin Hyaluron-Filler Skin Serum er et serum, der forfiner porerne og reducerer de første linjer og aldringstegn

Dette Hyaluron-Filler Skin Serum fra Eucerin er et ultralet anti-age serum, som forfiner porerne og samtidig har anti-oxidant beskyttelse, så den reducerer de første linjer i huden. Serummet er særlig velegnet til dig, som oplever de første tegn på ældning i form af bl.a. fine linjer, forstørrede porer eller en ru overflade på huden. Serummet har en ultralet konsistens og fedter ikke huden til, derfor er den også god til brug under makeup og til personer med en fedtet hud.

Aktive ingredienser

Serummet indeholder tre centrale aktive stoffer; hyaluronsyre, glykolsyre og mælkesyre, som er med til at efterlade huden dejlig blød.

Hyaluronsyre dannes af hudceller og er en del af hudens bindevæv. Hyaluronsyre har en vigtig evne til at bevare fugt og binde vand til huden. Når man bliver ældre bliver hudens naturlige evne til at producere hyaluronsyre dårligere, derfor er det en god ide at tilføje hyaluronsyre i sin hudpleje.
Glykolsyre er en kemisk peeling, som virker ved at fjerne døde hudceller og udligne hudteksturen.
Mælkesyre er blid og fugtgivende samt eksfolierende på huden. Mælkesyre er med til at opløse urenheder, så de tilstoppede porer fjernes.

Egenskaber

  • Forfiner porer og reducerer linjer/rynker og giver en blød hud
  • Særlig god til dig, som oplever de første aldringstegn
  • Velegnet til alle hudtyper også en fedtet hud samt acne-tilbøjelig hud
  • Ultralet konsistens
  • God under makeup

Anvendelse:

Eucerin Hyaluron-Filler Skin Serum kan bruges som en del af din normale hudplejerutine morgen og aften. Efter rensning og toning af huden påføres serummet på huden. Efter påføring af serummet påføres en dag- eller natcreme.

OBS: efter brug af Hyaluron-Filler Skin Serum øges hudens overfølsomhed over for solen, sørg derfor for at bruge en creme med SPF i mindst en uge efter brug af serummet. Du kan med fordel benytte Eucerin Hyaluron Filler day cream SPF 30 som din dagcreme med SPF.


Indhold: 30 ml.

Ingredienser:

Aqua (vand), Alcohol Denat, Glycerin, Lactic acid, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluraonate, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Natrium-ascorbylphosphat, Citric acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Parfume

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varenummer: 45175
Dermokosmetisk
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.