Embryolisse Hydra-Serum - 30 ml.

1
Se alle produkter fra Embryolisse & Embryolisse Moisturising
Varenummer: 40493

Embryolisse Hydra-Serum til dig med tør hud

Denne super effektive fugtbooster-serum kan anvendes af alle hudtyper, men er især en gave til dig, der døjer med en stram, tør, og trist hud. 

Serummen er sammensat af nøje udvalgte ingredienser, der giver den sin koncentrerede virkning. Blandt andet indeholder den hvid nøkkerose, der inderholder revitaliserende og nærende ingredienser, der holder din hud sund, frisk og smuk. Derudover indeholder den et særligt aktivt kompleks af Hyaluronsyre, som er en naturlig fugtbinder i huden. Med indholdet af det aktive stof dannes en beskyttende hinde på hudens barriere, således at dit ansigt forbliver gennemfugtet og velnæret uden at tabe fugt - selv i et tørt miljø. 

Egenskaber

  • Velegnet som dagligt fugtboost
  • Indeholder naturligt aktive ingredienser
  • Giver et forfrisket udseende
  • Høj hudtolerance

Anvendelse

Embryolisse Hydra-Serum kan med fordel anvendes både morgen og aften på en ren og tør hud, gerne inden du påfører din sædvanlige creme. Her kan du kombinere serummen med den tilhørende Hydra-Cream Light. 


Indhold: 30 ml


Ingredienser:

Vand, Glycerin, Propanediol, Butylene glycol, Hydrogeneret stivelseshydrolysat, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Hyaluronate (Hyarulon), Nymphaea Alba Flower Extract, Lecithin, Biosaccharide gum-2, Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Limonene

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Embryolisse & Embryolisse Moisturising
Varenummer: 40493

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.