Embryolisse

33 Produkt(er)

Historien om Embryolisse

I 1950 skabte en dermatolog fra Saint Louis Hospital i Frankrig, den legendariske Lait-Crème Concentré, et universelt plejeprodukt med en høj tolerance. Snart 70 år senere er der solgt millioner af produkter og Embryolisse er udvidet til en hel hudplejeserie, udviklet med strikse krav til effektivitet og tolerance, og med en filosofi om at give huden hvad den mest behøver for at være sund og smuk.

Unikt for Embryolisse er, at de er lykkedes med både at være anbefalet af dermatologer og farmaceuter, og samtidig udvalgt og elsket af en hel skønhedsverden ført an af makeup artister og andre pro´s.


En rigtig nærende cocktail

Formularene er skabt af et udvalg af bl.a. naturlige ingredienser kendt indenfor kosmetik eller medicin, som vitaminer, næringsstoffer og essentielle fedtsyrer, sammen med bivoks, sheasmør og sojaproteiner, og kombineret med avancerede dermatologiske aktiver som hyaluronsyre eller collagen. En nærende cocktail som fylder huden med vigtige næringsstoffer.


Sund effektivitet og synlig skønhed med Embryolisse

En velnæret hud, gennemfugtet med vand er meget blødere ogmere fyldig, og Embryolisse giver den alt den behøver for at blive sund, smuk med et yngre udseende, genopfyldt, udglattet med en strålende glød, og selv tør eller sensitiv hud føles langt bedre tilpas.


Høj tolerance

Ingen unødvendige ingredienser der kan irriterere huden. Hver ingrediens er nødvendig og nøje udvalgt; de rette aktiver i den rette mængde integreret i naturlige aktiver ekstrakteret fra planter, blomster eller frugter. Skabt under farmaceutisk kontrol og testet af dermatologer.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.