Eucerin Acute Lip Balm - 10 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Sensitive Skin
Varenummer: 37862

Eucerin Acute Lip Balm indeholder en kombination af unikke ingredienser, som aktivt afhjælper tørre og sprukne læber

Eucerin Acute Lip Balms ative ingredienser virker beroligende, reducerer rødme og irritation samt bidrager til læbernes naturlige regenerering og fremmer heling. Læberne efterlades fugtet, bløde og glatte.

Eucerin Acute Lip Balm er også velegnet til anvendelse på huden rundt om munden og behandler effektivt lip-lick eksem eller tørre læber forårsaget af medicinsk behandling.

Egenskaber

  • Lindrer hurtigt tørre læber
  • Effektiv til tørre læber forårsaget af medicinsk behandling
  • Efterlader læberne rehydreret og bløde
  • Indeholder ikke parfume og konservering

Aktive ingredienser

Panthenol omdannes til Pantothensyre (et B Complex Vitamin) i huden og forbedrer hudregenerering og reparation. Derved lindres symptomerne på hudirritation væsentligt, såsom tørhed, ruhed og rødme.
Dexpanthenol er også en effektiv fugtgiver der hydrerer det yderste lag af huden og hjælper med at reducere vandtab.
Glycerol, også kaldet glycerin, er farveløs, lugtfri og ikke-toksisk. Glycerol er en fugtighedsbevarende ingrediens er hjælper med at tiltrække vand og sikre langvarig beskyttelse og pleje.
Licochalcone A er en kraftig antioxidant, som har anti-inflammatorisk og hud-beroligende egenskaber. Det stammer fra roden af ​​den kinesiske lakridsplantage (Glycyrrhiza Inflata), der naturligt er i stand til at beskytte sine celler mod for meget sollys. Når det anvendes i hudplejeprodukter, arbejder Licochalcone A for at reducere inflammation og neutralisere frie radikaler, der påvirker hudcellerne negativt og fremskynder aldringsprocessen.
Primrose Oil er en naturlig planteolie, der har et højt indhold af omega-6 fedtsyrer - linolsyre og gamma-linolensyre. Disse hjælper med at stabilisere hudens naturlige beskyttelsesbarriere og reducere fugt tab.
Gluco-glycerol er en kombination af glycerol og glucose. Gluco-glycerol stimulerer dannelsen af ​​Aquaporin 3 (AQP3) i menneskets hudceller, hvilket øger antallet af aquaporiner. Aquaporiner styrer vandoverførsel ind og ud af cellerne. Jo flere AQP3 er der, desto bedre er fordelingen af ​​fugt i de dybere lag af huden.
Urea produceres naturligt i huden og er en del af den naturlige fugtighedsfaktor (NMF), som regulerer hudens fugtindhold. Urea er i stand til at binde fugt i det yderste lag af huden. Samtidig har det også anti-kløe og anti-mikrobielle egenskaber. Som følge heraf beroliges og udglattes hudens overflade.
Ceramider er vigtige lipider i den hydrolipide film (som beskytter de ydre lag af huden). Produceres naturligt i sund hud, de styrker hudbarrieren og hjælper med til at forhindre fugt tab som følge af fordampning og holder ud med irritation, der kan forårsage betændelse og kløe.

Anvendelse

Eucerin Acute Lip Balm påføres altid helt tørre læber eller hudområder og i et tyndt lag. Balmen kan anvendes så ofte som nødvendigt.

Indhold

10 ml.

Octyldodecanol  
C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate  
Ricinus Communis Seed Oil  
Caprylic/Capric Triglyceride  
Glycerin  
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2  
Panthenol or Dexpanthenol  
Aqua  
Butylene Glycol  
Polyglyceryl-3 Diisostearate  
Butyrospermum Parkii Butter  
Hydrogenated Castor Oil  
Glycyrrhiza Inflata Root Extract  
Calcium Pantothenate  
Tocopheryl Acetate  
Oenothera Biennis Oil  
C20-40 Alkyl Stearate  
Cera Alba  
Magnesium Stearate  
Magnesium Sulfate  
BHT 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Sensitive Skin
Varenummer: 37862

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.