Comme Deux Lipsync Berry - 8 ml.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Comme Deux & Comme Deux makeup
Varenummer: 56318

Comme Deux Lipsync Berry - for optimal læbepleje med denne glossy læbeolie

Lipsync fra Comme Deux er en læbeolie til læberne, der giver en glossy hudpleje. Lipsync er udviklet, da læbepleje er en vigtig del af hudplejen. Formlen i hudplejen er pakket med det beskyttende og beroligende squalane, samt prickly pear, kaktusolie og en potent vitamin cocktail. Opnå optimal pleje af læberne, uden at gå på kompromis med det perfekte lipgloss look. Læbeolien har en transparant og diskret bær farve og giver læberne et skønt, sundt og velplejet look.

Egenskaber:

  • Læbeolie
  • Beskytter læberne
  • Plejende
  • Farve og glansgivende
  • Diskret bær farve
  • Parfumefri
  • Vegansk

Naturlige og aktive ingredienser:

Lipsync Berry indeholder mange gode aktive ingredienser, bl.a. Squalane, der både er eminent og biomimetisk fugtsegler (den findes allerede som en naturlig del af hudens eget fedt/sebum), derfor optages det ualmindelig godt og effektivt. Squalane forebygger udtørring, samt giver fugt og beskytter læberne. En anden aktiv ingrediens i Lipsync er Linseed Acid, som er udvundet fra hørfrøolie og er ekstremt rig på vitamin F og essentielle fedtsyrer. Linseed Acid er en naturlig booster af læbernes elasticitet og beskytter mod vind og temperaturskifte, som kan udtørre læberne. Lipsync indeholder også en masse gode vitaminer, bl.a. E-vitamin, som er et potent antioxidant, der beskytter og har anti-inflammatoriske egenskaber. Den er uundværlig i læbepleje og genopretter en naturlig fugtbalance. Et andet vitamin er C-vitamin, der også er et vigtigt antioxidant, da den stimulere produktionen af elastin og kollagen. En sidste aktiv ingrediens i Lipsync er Prickly Pear, som er en fugtgivende olie med beroligende effekt - den er udvundet fra kaktusfrugten. Kaktusfrugterolie er rig på aminosyrer, E-vitamin og omega 6 fedtsyrer og er dermed en af de mest effektive og luksuriøse olier til hud- og læbepleje.

Anvendelse:

Lipsync kan anvendes hele dagen lang. Den kan bruges alene eller med en læbestift for at forbedre looket. Til aften hudplejerutinen kan Lipsync bruges som en intenst fugtgivende og genopbyggende læbemaske.


Indhold:
8 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Comme Deux & Comme Deux makeup
Varenummer: 56318
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.