Lipgloss - lip gloss

Lipgloss er et musthave i din makeup pung, hvis du er til flotte shiny læber. En lipgloss kan enten bruges alene eller ovenpå din favorit læbestift for lidt ekstra wow effekt. Læs mere om lipgloss her

63 Produkt(er)

Den bedste lipgloss til dig

Der findes så mange forskellige slags, når det kommer til lipgloss. Du kan både få gennemsigtig lipgloss og lipgloss med farve. Så lige meget om det skal være helt naturligt til hverdag, eller om det skal være til en aften ude med mere farve på, så finder du et stort udvalg her. 

Det kan være en smagssag om, hvilken farve lipgloss du synes er den bedste til dig. Men hvis du gerne vil gå med et mere sikkert valg, kan du vælge en lipgloss ud fra din egen naturlige læbefarve. På den måde fremhæver du bare den farve, dine læber allerede har uden produkt. Dette er for de fleste et meget sikkert valg. 

Mange har måske stadig en fordom om, at lipgloss er klistrende, og ikke så behagelig at have på. Men dette er en fordom, som hører fortiden til. De fleste varianter på markedet indeholder plejende og naturlige ingredienser, som vil lægge sig fløjlsblødt på læberne. 


Gennemsigtig lipgloss eller lipgloss med farve?

Om du skal vælge gennemsigtig lipgloss eller en med farve, kommer an på, hvad du skal bruge den til. Både en clear lipgloss og en med farve, kan bruges alene eller sammen med læbestift og lipliner. 

Skab dit eget look med en lipgloss

Vil du gerne have et helt naturligt look, med bare lidt fokus på læberne, kan du vælge en gennemsigtig lipgloss eller en med en svag farve, som matcher din naturlige læbefarve. Dette er et rigtig flot og naturligt look til hverdag, eller til en aften ude, hvor det mere er din øjenskygge, som er i fokus. 

Hvis den skal have lidt mere gas, kan du vælge en lidt stærkere farve lipgloss. Dette vil skabe lidt mere kontrast, men stadig være dæmpet, da en lipgloss ikke er så farvemættet som en læbestift. Går du efter det mere intense look, kan du bruge din gennemsigtige lipgloss eller den farvede ovenpå en læbestift. På denne måde får du det intense og pigmenterede look fra din læbestift, men tilføjer en super flot shine med en lipgloss ovenpå.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.