Faaborg Pharma Marselis original - 400 ml

Faaborg pharma MARselis basis creme i 400 ml tube er en blødgørende og plejende creme til tør og sensitiv hud - Kan bruges af alle familiemedlemmer.
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Faaborg Pharma
Varenummer: 25811

Faaborg Pharma Marselis Original - Til hud der har brug for ekstra omsorg

Marselis er klassisk, fed og rig creme, som kan bruges på normal og tør hud - perfekt til hele familien. Cremen plejer og fugter huden, hvor der er behov for ekstra omsorg.

Virkning:
Denne basiscreme har et fedtindhold på 36%, hvilket gør den til den perfekte fugtighedscreme. Cremen plejer og nærer huden dybt, så den efterlades den babyblød og mæt. Den opretholder aktivt huden naturlige fugtbalance, så du aldrig skal bekymre dig om udtørret hud. Cremen får sit navn fra Marselisborg hospital, hvor den er udviklet af hudlæger. Marseliscremen har været anbefalet af sygehuse og hudlæger i mere end 35 år.

Marselis har rigtig god effekt på tør hud og kan med fordel anvendes i forbindelse med hudlidelser og sammen med steroidcremer. Den er AllergyCertified og helt fri for parfume og parabener hvilket også gør den utrolig velegnet til sensitiv hud. Cremen er et musthave til ethvert badeværelse! 

Anvendelse

Cremen kan anvendes på hele kroppen, lige der hvor du har behov for det, og din hud har brug for noget ekstra pleje. Det anbefales at bruge cremen lige efter badet, da huden er ren og klar til at modtage alle cremens egenskaber. 

Dette produkt indeholder 400ml og er i en tube.

Fås også i størrelserne 1000ml og 200ml

Indhold: 400ml

Ingredienser

 Aqua (vand), Petrolatum (fedtgivende), Parraffinum Liquidum (fedtgivende), Glyceryl Stearate (fedtgivende og emulgerende), Stearic Acid (fedtgivende og emulgerende), Triethanolamine (emulgerende), Propylene Glycol (fugtighedsbevarende).

Indgår i kategorierne
Pleje af tør hud

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.