Faaborg Pharma Helo Anti-itch Lotion - 250 ml

Faaborg Pharma Helo Anti-itch Lotion - 250 ml
Faaborg Pharma Helo Anti-itch Lotion - 250 ml
Faaborg Pharma Helo Anti-itch Lotion - 250 ml
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Faaborg Pharma Helo-serie
Varenummer: 36713

Faaborg Pharma Helo Anti-itch lotion - plejende bodylotion til irriteret hud

Helo Anti-Itch Lotion er en del af Faaborg Pharmas fedtrige Helo serie. Denne body lotion er fremstillet til at pleje og modvirke kløe og irriteret hud. 

Virkning: 
Cremen får sine beroligende egenskaber fra ingrediensen syricalm, som virker kløestillende. Provitaminet B5 er tilsat cremen for at opretholde hudens naturlige helingsprocesser. Vitaminet sørger også for at genoprette hudens naturlige fugtbalance og sikre at fugten bevares. Med et fedtindhold på 13% virker cremen yderst nærende og blødgørende på huden. Til trods for dette, er konsistensen af cremen let og hurtigt absorberende. 

Helo Anti-Itch Lotion er en god erstatning for Helo Creme især i sommermånederne, når den almindelige creme er for fed og rig. 
Denne lette creme er det perfekte produkt til at give huden intensiv pleje og modvirke irriteret hud, uden at virke for voldsom. Cremen er AllergyCertified og fri for parfume. 

Anvendelse

Helo Anti-itch lotion anvendes dagligt til pleje af kløende og irriteret hud på hele kroppen. Cremen kan anvendes af både voksne og børn. 

Indhold: 250ml

Ingredienser

Aqua (vand), Paraffinum Liquidum (blødgørende), Stearic Acid (fedtgivende og emulgerende), Glyceryl Stearate (fedtgivende og emulgerende), Triethanolamine (emulgerende), Panthenol (genopbyggende), Cetyl Alcohol (emulgerende), PEG-75 Stearate (emulgerende), Ceteth-20 (emulgerende), Steareth-20 (fedtgivende og emulgerende), Phragmites Kharka Extract (kløestillende), Poria Cocos Extract (kløestillende), Phenoxyethanol (konserverende).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?