Raz Skincare Mint Scrub - 200 g

1
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38513

Raz Skincare Mint Scrub - tidligere gået under navnet RazSpa

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare. Der er ikke sket ændringer med produktet, så du får stadig den samme lækre kvalitet som tidligere!

Raz Skincare Mint Scrub er en saltbaseret scrub til anvendelse på kroppen. Produktet fjerner døde hudceller og tør hud, og efter brug efterlades huden yderst blød, med en dejlig glat overflade.

Scruben indeholder de bedste ingredienser for en grundig rensning af huden, og behandling af urenheder og begyndende appelsinhud. 
Den organiske scrub indeholder blandt andet pebermynte og kamfer, der begge er forfriskende og aktive ingredienser som bidrager til dybderensningen af huden. De naturlige indhold af mint tilføjer en velduftende aroma til scruben.
Produktet arbejder både i de øverste og i de dybere lag af huden, så resultatet bliver en grundig rensning. 

Produktet er velegnet til alle, men kan anbefales at benyttes, døjer man med uren, tør og skællet hud. Scruben er fairtrade og kommer i en fin glaskrukke med skruelåg. 

Egenskaber

  • Fjerner døde hudceller og tørre overflade
  • Dybderenser og behandler uren hud
  • Fugter og mætter huden
  • Modvirker begyndende appelsinhud
  • Efterlader huden glat og blød
  • Velduftende
  • Indeholder organiske ingredienser

Anvendelse

Raz Skincare Mint Scrub kan anvendes af alle efter behov. Anbefales at bruges til uren og tør hud.

Til brug tages cirka en spiseskefuld af produktet i hånden, og der tilføres lidt vand. Scruben er velegnet til brug i brusebadet, da den skal fordeles over den våde hud, hvor det ønskes. Scruben masseres ind i huden, og skylles derefter let væk med varmt vand. Huden duppes herefter tør. 

Indhold: 200g

Ingredienser

Magnesium Sulfate, Olea Europaea Oil, Tocopherol, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Species Leaf Oil, Cinnamomum Camphora Oil, Eugenia Caryophyllus Oil, Cinnamomum Cassia Oil, Mentha Piperita Leaves.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.