Appelsinhud

Måske har du hørt kvinder i dit liv beklage sig over deres appelsinhud, eller har opdaget en bulet og ujævn hud på dig selv, som du ønsker at komme til livs. Den berygtede appelsinhud rammer mange kvinder, og du kan i denne artikel lære mere om, hvad appelsinhud egentlig er og kommer af, samt læse om forskellige gode råd og forslag til behandling og mindskning af appelsinhud. 

Hvad er appelsinhud? | Sådan kan du mindske appelsinhud 

16 Produkt(er)

Hvad er appelsinhud og hvorfor kommer den?

Appelsinhud skyldes ophobninger af fedt i bindevævet, som befinder sig i det nederste hudlag mellem overhuden og musklerne. Når fedtophobningerne bliver store nok, vil de træde frem blandt bindevævsstrengene og give huden en bulet og ujævn overflade. Disse fedtophobninger kommer blandt andet i forbindelse med hormonelle forandringer i kroppen, og de ses i størst grad hos kvinder, selvom appelsinhud også kan findes blandt mænd.

Da appelsinhuden kommer af fedtophobning, kan en høj fedtprocent eller overvægt være med til at forværre appelsinhuden og få bulerne til at være mere synlige. Derfor anbefales en sund kost og en aktiv livsstil for at holde sig sund.

Hvor nemt du får appelsinhud afhænger dog også af dine gener, så selvom du er slank og motionerer dagligt, kan du sagtens blive ramt af appelsinhud alligevel. Det kan dog hjælpe med at holde huden stram, hvis du træner musklerne under de ramte områder, som oftest er lår, baller eller maven.  

Metoder til at fjerne appelsinhud

Mange har gennem årene forsøgt at finde frem til den bedste metode til at fjerne appelsinhud, og det er der kommet mange gode forslag ud af. Hos Med24.dk kan du finde en lang række produkter med forskellig anvendelse, der alle har til formål at mindske appelsinhuden og i stedet gøre huden spændstig, blød og jævn. 

Cupping

Cupping er en speciel type behandling, hvor du med sugekopper skaber et vakuum og bevæger koppen i specielle mønstre over huden. Til brug sammen med sugekoppen findes forskellige olier, og den samlede bearbejdning af vævet giver bedre blodcirkulation og fører affaldsstoffer væk fra vævet. Samlet skulle det give en opstramning af huden, og sugekopperne fra Cellu-Cup kan både bruges på lår, overarme, baller, knæ og mave. Du kan også finde sugekopper fra SARD Kopenhagen hos Med24.dk, der kommer i 4 forskellige størrelser. Sugekopperne er tilpasset i størrelse til den kropsdel, hvor de skal fjerne appelsinhuden.

Scrub

En anden måde at bekæmpe appelsinhuden på er ved at bruge en bodyscub et par gange om ugen i forbindelse med badet. En scrub som Urtekram Green Matcha Cellulite Bodyscrub er specielt udviklet til at modvirke fedtophobningerne i bindevævet, der forsager appelsinhud, og så er den endda veganervenlig. Når en scrub masseres ind i huden stimulerer man samtidig blodcirkulationen i vævet, som appelsinhud ellers er med til at hæmme.  

Creme

Når du dagligt påfører bodylotion, er du med til at holde din hud fugtig og opstrammet, hvilket gør appelsinhud mindre tydelig.

Den parfumefri og veganske Ecooking Bodylotion indeholder blandt andet nærende blødgørende ingredienser som aloe vera-ekstrakt og sheasmør. Derudover kan der i cremen findes niacinamid, som faktisk hjælper med at tilrette hudens struktur, så du i mindre grad ser buler og ujævnheder som appelsinhud.  

Olie

Til at opstramme og udglatte huden kan du med fordel bruge en velduftende olie som fx RazSpa Fn+2, der er helt baseret på naturlige ingredienser. Olien er rettet mod at kunne mindske appelsinhud eller væskesamlinger i kroppen som lipødema, og oliens indhold af umodent æble giver den sine rensende og opstrammende egenskaber.  

Serum

Som en intensiv anticellilitekur kan du i 6-8 uger bruge et serum som  intensivt stimulerer og fugter huden. Serummet indeholder rosenvand, som giver dejlig duft, har anti-aldrende effekt og stimulerer cirkulationen i huden. Serummets indhold af Grøn te og myriceline giver det anticellulite-effekt, da det kan fremme fedtforbrændingen og hæmme nye fedtstoffers ophobning i bindevævet. 

Massageapperat

For at øge blodcirkulationen og samtidig give dig selv en dejlig afslappende oplevelse, kan du med fordel benytte dig af Beurer Cellulite massageapperat. Massageapparatet er nemt at anvende, og har 2 massagehastigheder, så det både passer til de mere sarte område men også store hudområder som lårene.  

Bekæmp appelsinhud med hjælp fra Med24.dk

Hos Med24.dk ønsker vi at hjælpe alle til at føle sig godt tilpas, uanset hvordan hvilken hud man har. Hvis du gerne vil mindske din mængde af appelsinhud, kan du ovenfor finde en lang række af produkter til lige netop det. Hvis du vil vide mere om appelsinhud, kan du læse meget mere lige her

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.