Badeanstalten Bodyscrub Dans På Roser - 200 ml

Badeanstalten Bodyscrub Dans På Roser - 200 ml
Se alle produkter fra Badeanstalten
Varenummer: 38828

Badeanstalten Bodyscrub Dans På Roser giver dig en mild, skånsom eksfoliering og efterlader din hud silkeblød med den fineste rosenduft

Dans På Roser Bodyscrub fra Badeanstalten er beriget med den skønneste duft at rose og jasmin, som leder tankerne hen på blomstrende enge. Scrubben er baseret på en kombination af fint middelhavssalt, mandel- og rapsolie tilsat rosenduftnoter. Den fine saltkorn giver huden en mild og skånsom eksfoliering, som effektivt fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen, så huden efterlades fantastisk blød med en frisk, fornyet glød. Dans På Roser indeholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr - derfor er den også egnet til vegetarer og veganere.

Egenskaber

  • Plejende bodyscrub fra Badeanstalten med fint middelhavssalt, blødgørende olier samt en skøn rosen- og jasminduft
  • Giver huden en mild eksfoliering og stimulerer blodcirkulationen
  • Vegan friendly og ikke testet på dyr

Anvendelse

Anvendes 2-3 gange ugentligt.
Scrubben omrøres til en jævn masse inden påføring og masséres ind i den fugtige hud med blide cirkelbevægelser. Skyl grundigt af med vand og dup huden tør. Afslut med en fugtgivende creme for optimal pleje.


Indhold: 200 ml.

Ingredienser:
Sodium Chloride , Brassica Campestris Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Parfum, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Citral, Farnesol, Benzyl Alcohol, d-limonene, Isoeugenol, Linalool, Eugenol, Tocopheryl Acetate.

Allergener:
Benzyl Cinnamate , Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Citral, Farnesol, Benzyl Alcohol, d-limonene, Isoeugenol, Linalool, Eugenol.

Indgår i kategorierne
Badesalte Body Scrub
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.