Badeanstalten

Badeanstalten

Tilfør velvære for dig selv i din hudpleje. Med Badeanstalten kan du opnå spa- og wellness oplevelser i dit eget hjem! 

Om Badeanstalten | Guide til ansigtspleje | Tips til god kropspleje

70 Produkt(er)

Badeanstalten – Wellness og hudpleje fra Danmark

Det hele skete i et lille køkken i Aalborg tilbage i 2002, hvor Iben Holm udviklede Badeanstalten, med et mindre sortiment af lækre håndlavede sæber. Nu rummer sortimentet en del flere produkter, og Badeanstalten er nu at finde i Nørresundby. 

Tingene skal laves så simpelt som muligt, men ikke simplere. Det er netop dette ordsprog, som Badeanstalten arbejder ud fra. Med gammeldags metoder tilføjet moderne viden og erfaring, bliver Badeanstaltens produkter produceret med udsøgte råvarer og en god skefuld sund fornuft. Badeanstalten er baseret ud fra et simpelt ønske om at lave produkter fuld af velvære og pleje.  


Det hele startede med Badeanstalten sæbe

De første produkter, som kom til verden i det skønne sortiment, var Badeanstalten sæbe. Der er lige nu mere en 10 forskellige håndlavede sæber hos Badeanstalten, med hver deres egen unikke duft. Under fremstillingen af Badeanstalten sæbe bliver der lagt stor vægt på, at de ikke virker for udtørrende, og at de skummer mildt. Badeanstalten sæbe kan bruges både til håndvask, i badet og til ansigtet. De er baseret på vegetabilske olier, og er med glycerin, som virker nærende og plejende. 

Prøv også Badeanstalten Håndsæbe uden sulfater

De fleste flydende håndsæber er lavet på sulfater, for at skabe konsistent og skum. Det har taget mange år at fremstille Badeanstalten Håndsæbe i flydende form uden sulfater, fordi de hos Badeanstalten ikke ville gå på kompromis med brugeroplevelsen. Badeanstalten Håndsæbe er baseret på forsæbede olier, og har et højt indhold af glycerin for at give mest næring muligt. 

Badeanstalten flydende håndsæbe kan bruges både til håndvask og til resten af kroppen i badet. 


God hudpleje rutine med Badeanstalten

Når det kommer til ansigtsprodukter, har Badeanstalten et godt udvalg af produkter, som du kan bruge både til daglig brug, men også når du skal have lidt mere velvære. Produkterne kan bruges af både mænd og kvinder i alle aldre. 

I Badeanstaltens sortiment af ansigtspleje finder du alt, du har behov for at få en god hudpleje rutine. 

  1. Rens din hud med Badeanstalten Allround Olie, for at vaske din hud ren og klargøre den til fugt og pleje.
  2. Giv herefter din hud fugt og næring med Badeanstalten Ansigtscreme med mandelolie.
  3. Anvend Badeanstalten Ansigtsskrub 2-3 gange om ugen, for at fjerne døde hudceller og øge din huds blodcirkulation.
  4. Et par gange om ugen, eller efter behov, kan du bruge en af Badeanstaltens ansigtsmasker for ekstra behandling. Prøv f.eks. Badeanstaltens Lermaske, som er god til en olieret og uren hud.

Renserutine for moden hud

Prøv den vitaliserende serie til moden hud. Hele serien indeholder aktive ingredienser, som hjælper til at mindske rynker og fine linjer. Badeanstaltens vitaliserende serie består af serum, ansigtscreme og ansigtsolie. 

  1. Rens din hud med Badeanstalten Allround Olie.
  2. Påfør Badeanstalten Serum Vitaliserende, for dybdegående behandling.
  3. Anvend herefter Badeanstalten Ansigtscreme Vitaliserende eller Badeanstalten Ansigtsolie Vitaliserende for maximal effekt. Du kan med fordel benytte cremen om dagen og olien om aftenen.

Badeanstalten salve til alle hudtyper

Badeanstalten har udviklet fantastiske multifunktionelle salver, som du kan brug efter behov. Baseret på nærende sheasmør, virker de blødgørende og plejende på huden. Badeanstaltens salver kan bruges til at beskytte og lindre udsatte steder på kroppen, hvor din hud er ekstra tør. Det kan f.eks. være læber, neglebånd, eller den sarte hud omkring næsen, når du er forkølet. 


Forkæl din krop med Badeanstalten

Det er ikke kun dit ansigt, som har brug for pleje og forkælelse. Derfor har Badeanstalten også udviklet en hel serie af lækre produkter til kroppen, som er til hverdagsbrug, men kan også være med til at skabe spa- og wellness oplevelser hjemme hos dig selv.  

Et luksuriøst bad med produkter fra Badeanstalten

Hvis du gerne vil have lidt ekstra velvære ind i din hverdag, kan du med et lækkert bad helt sikkert opnå dette. Med produkter fra Badeanstalten kan du skabe dit eget wellness og spabad.  

  1. Start med at bruge Badeanstalten Bodyscrub, her findes forskellige varianter, så du kan finde den med din yndlingsduft. Skrubberne fjerner døde hudceller og øger blodcirkulationen, så din hud bliver blød og lækker. Badeanstaltens Bodyscrub kan bruges 2-3 gange om ugen.
  2. Din hud er nu fri for døde hudceller og klar til at absorbere fugt og næring fra en bodylotion eller kropsolie. Her kan du f.eks. bruge Badeanstalten Hånd- og bodylotion med hvid the. Hvis din hud er ekstra tør, er Badeanstalten Bodybutter med sheasmør ekstra nærende og plejende.

Tag et lækkert karbad med Badeanstalten

Skal du have et karbad eller et fodbad, kan du med fordel bruge Badeanstalten Badesalt og Badeanstalten Bade- og massageolie i det varme vand, for ekstra pleje og velvære. De findes med forskellige ingredienser og dufte, så du kan få præcis den velduftende aroma, som du ønsker. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.