Badeanstalten

Badeanstalten

Forkæl dig selv med lækre produkter fra BADEANSTALTEN

Vi skal være gode på jobbet, vi skal være gode forældre, gode ægtefæller og gode veninder – hele tiden og alt tid.

Og det stresser. Ifølge Stressforeningen er vi faktisk så stresset, at 35.000 danskere hver dag er sygemeldt pga. stress, mens ca. 430.000 danskere går rundt med symptomer på alvorlig stress.

Der kan være mange faktorer bag, at vi bliver stresset, men ikke desto mindre bør en grundregel være – om vi er stresset eller bare almindeligt travle – at vi husker at forkæle og prioritere os selv.

Der skal ikke være dårlig samvittighed, når vi river en aften eller sågar en helt weekend, der kun handler om os selv og vores behov.

Selvforkælelse kan komme i mange former. F.eks. med et lækkert spa-ophold eller en weekend på hotel med manden. Men mindre kan også gøre det, og det er mindst ligeså vigtigt, at vi husker at prioritere og forkæle os selv i hverdagen.

Her på Med24.dk har vi mange produkter, der tilbyder netop det - selvforkælelsen. Men især er vores produkter her på badeanstalten er skabt til netop det og til de små pusterum i hverdagen, der giver os overskud i resten af ugen.

Vi har valgt nogle særlige produkter ud jer, men du finder mange flere her på siden.

Badeanstalten flydende sæbe er én af vores favoritter. Flydende håndsæbe er måske ikke det første, du tænker på, når du tænker selvforkælelse og tid for sig selv. Men selvforkælelse og selvprioritering ligger i de små ting. Tænk på f.eks. på den forskel en lille chokolade på hovedpuden kan gøre, når man tjekker ind på et hotel. Badeanstaltens flydende sæbe er med agurk og mynte. Den er fremstillet af forsæbet kokosolie og er 100 % biologisk nedbrydelig. Den indeholder et højt indhold af blødgørende glycerin, der efter hver vask efterlader hænderne med en frisk duft af agurk og mynte.

Badeanstalten Bade-Massageolie er en badeolie, der på mange måder indkapsler, hvad det vil sige at forkæle sig selv. Efter brug føles det som at være født på ny. Badeolien kommer i tre varianter og skal anvendes med enten en lækker massage eller et weekend-karbad eller fodbad, hvor der er tid til nydelse og ro. Badeolien indeholder plejende urter samt æteriske olier, der har forskellige aromaterapeutiske egenskaber. Og så virker badeolien både forfriskende og stimulerende med dens citrongræs, appelsin og citron.

Badeanstalten kropsolie med agurk og mynthe er et af de produkter, der næsten synes at høre sammen med ovennævnte badeolie. Her har vi at gøre med en fugtgivende agurkekerneolie, der med et strejf af mynte absorberes af huden. Olien er baseret på essentielle fedtsyrer, der hjælper med at opretholde hudens egen fedtbalance, mens den blød- og smidiggøres. Kropsolien masseres ud på huden efter badet.

Har du prøvet nogle af vores produkter, modtager vi meget gerne en anmeldelse fra dig.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?