Badeanstalten Kropsbørste - 1 stk.

Badeanstalten Kropsbørste - 1 stk.
Se alle produkter fra Badeanstalten
Varenummer: 42833

Badeanstalten Kropsbørste - praktisk børste i træ til tørbørstning eller til badet

Badeanstalten har designet denne kvalitetsbørste, som bruges enten tør eller våd til at eksfoliere eller massere kroppen. Produktet er påsat bløde børstehår, som er skånsomme ved følsom hud men stadig fjerner døde hudceller samt renser porerne fra skidt og snavs. Desuden har den et langt skaft, som gør det muligt at nå hvert et spot på kroppen - også ryggen. Ligegyldigt hvordan du bruger børsten, vil du blive efterladt med en blød og fornyet hud. 

Børstens hår er lavet af svinehår.

Anvendelse

Tørbørstning: en tørbørstning hjælper med at udskille affaldsstoffer i kroppen og kan medvirke til at mindske cellulitis, idet kroppens væv masseres og stimuleres, hvilket understøtter cellefornyelsen. Her bruges en tør børste på en tør hud. 

Vådbørstning: børsten kan også bruges i badet til at skumme din badesæbe op med. Skrub huden med cirkulære bevægelser for at eksfoliere, massere og rense kroppen godt. Sørg herefter for at skylle børsten grundigt ren og lade den lufttørre. 

Indhold: 1 stk. 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?