Kundeservice
0 varer
Kurv
Berthelsen Beta Factor
Berthelsen Beta Factor

Berthelsen Beta Factor, 90 stk

84,95 DKK
-14%
99,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(4)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Berthelsen Beta Factor anbefales inden solbadning/soldykning.

Berthelsen Beta Factor er et kosttilskud som indeholder Betacaroten + C vitamin. Med Berthelsen Beta Factor (tidligere Beta Brun) har du alle muligheder for at opnå en flot solbrun farve på en effektiv måde og forberede din hud til solen.

Anbefales før soldyrkning. C-vitamin bidrager til dannelsen af kollagen i huden samt normal funktion af hud, knogler, tænder, brusk, tandkød, blodkar, immunsystem, energistofskifte samt beskyttelse af celler mod oxidativt stress.

Berthelsen Beta Factor indeholder antioxidanterne Betakaroten og C-vitamin. Betakaroten er et naturligt forstadium til A-vitamin, der styrker huden indefra. Karotenoiderne i Betakaroten hjælper din hud med at opnå en ensartet gylden lød ved at fremme produktionen af farvestoffet melanin.
Indeholder carotenoider, som også giver bla. gulerødder deres farve.
Start gerne et par uger før kraftig soldyrkning.

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet.

Beta Factor anbefales ikke til rygere!


Varenummer: 154
Ingredienser: betacaroten, ascorbinsyre, fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmidler (siliciumoxid, sterainsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerin)
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af L. Serup - 13-05-2016 
Anvender BetaFactor hvert år fra april til septemper. Tabletterne beskytter mod soleksem, samt huden brunes hurtigere og mere ensartet.
Af Helle Larsen - 31-07-2014 
Jeg synes at kunne spotte en lidt brunere farve efter 14 dage. Jeg er spændt på, hvordan farven bliver når jeg kommer ud og dyrker solen igen. Dog synes jeg lige i her på siden mangler at informere om, at produktet ikke anbefales til rygere.
Af tove johansen - 10-07-2014 
Efter jeg er begyndt at tage Beta Factor bliver jeg meget hurtigere brun, med en ensartet gylden lød. Tager det hele året rundt.
Af Lise F. - 17-05-2011 
Jeg har altid taget beta factor i sommerhalvåret og jeg har været godt tilfreds med resultatet. Jeg synes jeg får en flot brun farve (-;
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832