Sanicare Calendula creme - 250 ml

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Sanicare
Varenummer: 13332

Sanicare Calendula creme - 250 ml

Dette rige morgenfrue ekstrakt beroliger, beskytter og blødgør tør og ru hud. Hudens naturlige fugtighedsbalance bliver genoprettet og hudirritation mindskes. Absorberes hurtigt og fedter ikke. Velegnet som dagcreme og bodylotion. Kan også bruges til dyr.

Balsamen (cremen) er udviklet til at løse ethvert problem vedrørende tør, ru og irriteret hud. Både mennesker og dyrs hud er i dag udsat for kraftige påvirkninger, - det kan være ventilation, rengøringsmidler, afvaskning og daglig stress, hvilket medfører slid og udtørring.
Calendula officinalis indeholder tanniner, som sammen med protein bevirker, at der opnås en sammentrækkende effekt på cellevævet. På den måde hjælper Calendula ekstrakten til at genoprette hudens elasticitet og ungdommelige glød. Virker helende på sår og rifter også på dyr.

For mennesker vil rynker og de grove linier være mindre fremtrædende. Desuden indeholder Calendula Balsam en kombination af olier - risolie, kokosolie, gulerodsolie og Calendula olie, som beskytter nærer og plejer huden, så den får liv og glans. Vi har tilføjet vores balsam både Calendula ekstrakt og Calendula olie. Derfor kan vi sige, at vi har tilføjet det bedste fra Calendula i vores SANICARE Calendula Balsam.


Indhold: 250 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.