Kundeservice
0 varer
Kurv
Beauté Pacifique Fugtighedscreme til Alle Hudtyper - Med24.dk
Beauté Pacifique Fugtighedscreme til Alle Hudtyper - Med24.dk

Beauté Pacifique Fugtighedscreme - Alle Hudtyper - 50 ml

211,95 DKK
-15%
249,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(2)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Beauté Pacifique Fugtighedscreme både fugter huden og beskytter den mod skadelige UV-stråler.

Denne fugtighedscreme fra Beauté Pacifique giver intens og langtidsvirkende fugtpleje til huden samtidig med at den beskytter mod skadelige UV-stråler. Huden efterlades øjeblikkeligt fugtet med en naturlig glød.
Denne variant leveres i en fin krukke.

Velegnet til:

- Alle hudtyper

Egenskaber:

  • Fastholder et højt fugtighedsniveau i mange timer
  • Giver huden en fornyet blødhed ved at tilføre Squalane
  • Indeholder antioxidanter, der beskytter mod ældning
  • Indeholder solfilter, der beskytter mod ultraviolette stråler

Hovedingredienserne og deres virkning:

Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Urea er en stærk naturlig fugtgiver, der binder til hudens protein og øger evnen til at tilbageholde  fugtigheden.
Citrus Medica Limonum Extract er en kilde til C-vitamin, der fungerer som en naturlig anti-oxidant og stimulerer collagensyntesen. Den exfolierer blidt døde hudceller og reducerer fedtet hud.
Aloe Barbadensis Gel/ Aloe Vera Gel/Aloe Ekstrakt er betegnelser for den samme naturlige råvare, der fungerer som fugtgiver og er meget anvendt i kosmetiske produkter for sin let beroligende virkning på irriteret hud.
Hydrolyzed Collagen og Hyaluronic Acid er en sammensætning, der danner et usynligt  fugtighedsskjold til huden, så huden bedre kan fastholde vand.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.

Anvendelse:

Påføres sidst i den hudplejerutine for at efterlade en vandbindende film på hudens overflade. Påføres i et meget tyndt lag, der masseres blidt ind i huden.
Kan bruges både som dag- og natcreme


Indhold: 50 ml


Varenummer: 907
Ingredienser: Aqua / Water, Squalane, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Behenyl Alcohol, Lanolin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic / Capric Triglyceride, Stearic Acid, Lanolin Alcohol, Urea, Citrus Medica Limonum / Lemon Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteth-20 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Cetyl Palmitate, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, PEG-20 stearate, Tocopherol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum / Fragrance, Tetrasodium EDTA, Oleyl Alcohol, Potassium Sorbate
Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Hanne - 24-02-2013 
Cremen giver god fugtighed til vintertør ansigtshud. Specielt omkring næsen var min hud meget tør, og skallede let. Fugtighedscremen har helt løst dette problem for mig.
Af Annette Rose Søe - 06-02-2008 
Superlækker creme, som trænger hurtigt ind i huden...
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832