Beauté Pacifique A-vitamin Creme - 50 ml

Beauté Pacifique Crème Métamorphique a-vitamin creme i krukke - Med24.dk
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 913

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Foryng din hud med Beauté Pacifique Crème Métamorphique - Uundværlig natcreme til alle over 25.

Denne patenterede A-vitamin creme fra Beauté Pacifique er et uundværligt dagligt hudpleje til alle over femogtyve, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn. Ved at tilføre huden to former for A-vitamin forstærkes og forynges hudens collagenstruktur.
Denne variant leveres i en fin krukke.

Velegnet til:

- Anti-age pleje til alle over femogtyve
- Alle hudtyper

Egenskaber:

  • Videnskabeligt dokumenteret foryngelseskur - virker i hele hudens tykkelse
  • Reducerer tydeligt rynker og selv kraftige solskader
  • Påføres kun meget tyndt - særdeles drøjt produkt i brug

Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Retinyl Palmitate er en kilde til stabil A-vitamin, som er formuleret til at vedblive meget aktiv - både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometerstore dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde ned igennem huden i mængder, der er tilstrækkelige til at hudens egne celler stimuleres til at gendanne tabt kollagefiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I den patenterede kombination med Squalane har A-vitamin en helt unik anti-age effekt.
Retinyl Acetate: Se under Retinyl Palmitate, der har samme effekt på huden.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.

Anvendelse:

Anvendes som natcreme og påføres som et meget tyndt lag direkte på den afrensede hud i ansigt og på hals. Absorberes på et øjeblik. Anvendes kun hver anden dag i den første uges tid for at vænne huden til A-vitaminerne og for at undgå, at der opstår rødme.


Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Squalane, Glycerin, Persea Gratissima/Avocado Oil, Glycerylstearat, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Diethylhexylsuccinat, Lanolin, Behenyl Alkohol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherylacetat, PEG-20 stearate, Retinylpalmitat, Tocopherol, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea/Peanut Oil, Tetranatriumiminodisuccinat, Parfum/Fragrance

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.