Beauté Pacifique D-FORCE Anti-age Dagcreme - 50 ml

 Beauté Pacifique D-FORCE Anti-age Dagcreme D-vitamin creme - Med24.dk
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 3257

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Beauté Pacifique D-FORCE Anti-age Vitalizing Dagcreme tilfører huden helt naturligt D-vitamin.

D-FORCE Vitalizing Anti-age Dagcreme fra Beauté Pacifique repræsenterer et gennembrud indenfor hudpleje. Nu er det muligt at tilføre huden helt naturlig D-vitamin, som normalt dannes i tilstrækkelig grad af sollyset, men mange er nu fokuserede på, at for megen sol kan føre til hudkræft.
D-vitamin dannes kun i huden og den nyeste forskning konkluderer, at underskud af D-vitamin i huden, kan fører til meget alvorlige sundhedsproblemer. D-vitamin gennem kosttilskud er stærkt begrænset i lovgivningen og eksperterne er uenige om de risici, der er forbundet med oral indtagelse. Derfor er denne creme et perfekt alternativ.
Cremen indeholder desuden forskellige typer A-vitamin, der tilsammen giver huden en meget kraftig anti-age påvirkning. Indeholder også 2 typer E-vitamin, der fungerer som antioxidanter.

Velegnet til:

- Dig der ikke får tilstrækkeligt sollys/undgår sollys
- Anti-age

Egenskaber:

  • Produktet tilfører huden ekstra D-vitamin - tænkt som et ekstraordinært supplement til den i hudens naturligt dannede vitamin-D.
  • Indeholder to forskellige potente typer A-vitamin estere, der hver for sig giver huden i hele dens tykkelse en betydelig forbedring ved både aldersforandringer og solskader.
  • Indeholder 2 typer vitamin E, der fungerer som antioxidanter
  • Produktet giver en meget effektivt virkende anti-age hudpleje.
  • Patentanmeldt penetrationssystem, der fører de aktive stoffer dybt ned i huden
  • Indeholder ikke parfume

Hovedingredienserne og deres virkning:

Persea Gratissima Oil/Avocadoolie er rig på Linolinsyre som huden mangler med stigende alder. Olien indeholder desuden en række andre vitaminer, der trænger ind i huden sammen med olien. Avocado Unsaponifiables udgør en mikroskopisk del af den normale avocadoolie, men er her anvendt i ren form. Derved er der på en helt unik og naturlig måde tilført D-FORCE-produkterne D-vitamin. D-FORCE-produkterne er patentanmeldte.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Tocopheryl Acetate er en type E-vitamin, der spiller en vigtig rolle ved at beskytte både huden og produkterne mod skadelige frie radikaler.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.
Retinyl Acetate er ligesom Retinyl Palmitate en særlig stabil type Vitamin A, der har stor effekt på huden. Retinyl Acetaten bevirker ligesom Retinyl Palmitaten, at hudens celler bliver i stand til at gendanne og reparere alders- og solskader. Når begge typer Vitamin A anvendes, forstærkes effekten yderligere.

Anvendelse:

Anvendes som anti-age creme morgenen og påføres så tyndt, at cremen penetrerer helt ind i huden i løbet af få minutter.
Herefter påføres ien foretrukne fugtighedscreme som den daglige fugtpleje. Anvend til slut en solcreme med faktor 15 eller mere.


Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Aqua/Water, Persea Gratissima / Avocado Oil, Propylene glycol, Glycerin, Steareth-20, Squalane, Behenyl Alkohol, Persea Gratissima / Avocado Oil Unsaponifiables, Lanolin, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Polysorbat 20, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetyl Esters, Ethoxydiglycol, Citrus Medica Limonum / Lemon Extract, Aloe vera-pulver, Isopropyl palmitate, Tocopherylacetat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Tocopherol, Retinylpalmitat, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea Oil / Peanut Oil, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lanolin Alcohol, Tetrasodium EDTA, Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Ascorbinsyre

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.