Aurelia Botanical Cream Deodorant - 50 ml

Aurelia Botanical Cream Deodorant - 50 ml
Aurelia Botanical Cream Deodorant - 50 ml
Aurelia Botanical Cream Deodorant - 50 ml
Se alle produkter fra Aurelia
Varenummer: 37410

Aurelia Botanical Cream Deodorant - lækker, innovativ, aluminiumsfri deodorant!

Aurelias multi-award vindende aluminiumsfrie deodorant, Aurelia Botanical Cream Deodorant! 

Botancial Cream Deodorant, er en deo som kommer i en cremet konsistens, og som er aluminiumsfri, naturlig, kraftfuld, unik og VIRKELIG en deodorant der holder, hvad den lover!

Så vil du gerne kunne vide dig sikker på, at din deodorant ikke indeholder muligvis skadende ingredienser? Men samtidig også være sikker på at deodorantens ydeevne er i top?

SÅ har du fundet den helt rigtige aluminiumsfrie deodorant lige her!

Hvorfor vælge aluminiumsfri deodorant?

Denne aluminiumsfrie deodorant fra Aurelia tilbyder et effektiv, naturligt og samtidigt skånsomt alternativ til de typisk aluminiums-indholdende deodoranter, der dominere på markedet - Og det er et alternativ, der er behov for.

For selvom der stadig hersker tvivl om, hvorvidt aluminiums-indholdende deodoranter kan bevises at have direkte sammenhæng med bl.a. brystkræft - så er det jo altid en god idé at være opmærksom på, hvad man tilsætter sin krop, samt en god idé at holde sig på den sikre side.

Og sikker, det er man i hvert fald med Aurelias aluminiumsfrie deodorant, Botanical Cream Deodorant. 

Denne aluminiumsfrie deodorant trænger nemlig ikke ned i sved kanalerne og tilstopper dem, men kan med sine indeholdende ingredienser derimod selv absorbere sveden, uden at virke fugtig eller ophobe sig bakterier.

Botanical Cream Deodorant generer derfor ikke kroppens naturlige reaktionssystem, men afvikler blot det sved, som systemet udskiller! Og den gør det effektivt!

Anvendelse

Påfør en mængde creme på størrelse med en fingerspids på ren hud.  Smør herefter cremen nænsomt ud på hele området under armen og oplev hvordan denne innovative "fra-creme-til-pulver" deodorant transformeres og holder sin hud tør.

Deodoranten indeholder ingen unødige indholdstoffer, hvorfor man i sjældne tilfælde vil kunne opleve, at dens konsistens vil ændre sig i forbindelse med temperaturforandringer.

Oplever man dette er der dog ingen grund til panik - skiller cremen sig ad, så mix den blot sammen igen, og stil den i køleskabet. Så er deodoranten så god som ny igen uden at have mistet ydeevne.


Ingredienser:

Zea Mays (Corn) Stivelse, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Coco-Caprylate/Caprate, Natriumbicarbonat, Maranta Arundinacea (Arrowroot) Extract, Kaolin, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Oil, Tocopherol (Vitamin E), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, eukalyptusolie (Eucalyptus Globulus Leaf Oil), Glycerine, Rosa Canina Fruit Oil, Jojobafrøolie, Linalool, Limonen, Geraniol, Farnesol

Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.