Deodorant & Roll on deo

Hold svedlugten væk med en effektive og god deodorant! Vi kender alle den ubehagelige følelse af at lugte af sved – det tærer både på selvtillid og humør! Du finder både deodoranter uden aluminium, naturlige deodoranter samt deodorant med duft i sortimentet, så du kan møde verden velduftende og med et smil.

Gode deodoranter | DeocremeAntiperspirant deo | Naturlige deodoranter | Aluminiumsfri deodoranter | Deodoranter til mænd 

Stort udvalg af gode deodoranter

Der er intet som en lugt af sved, kan der lægge en dæmper på humøret og en selvsikker fremtoning. Opdager du midt på dagen, at du har svedpletter under armene eller at en træls lugt følger dig, vil du ofte opleve, at du føler dig begrænset og alt for selvbevidst. Heldigvis kan en god deodorant give dig bevægelsesfrihed og selvtillid, så du kan føle dig tilpas hvor end, du er.  

De forskellige deodoranter

Hos Med24.dk finder du gode deodoranter til både mænd og kvinder, der både kan fås i forskellige former og konsistenser: 

  • Deostick
  • Roll on deo
  • Deospray
  • Deocreme

Hvilken deodorant er bedst til dig afhænger af, hvilke behov du har, og hvilken deodorant du synes fungerer bedst. Heldigvis finder du et hav af billige deodoranter, så du kan prøve dig frem, og derved finde frem til hvilken deodorant der er bedst til dig! 

Deocreme

Måske du allerede kender til en deostick, en roll on deo eller en sparydeo, men hvad med deocreme? Deocreme har en blød og cremet konsistens, så du nemt kan påføre den i armhulen. En af de store fordele er, at du nemmere selv kan styre, hvor meget deo du vil påføre. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med deocremen, så kan vi varmt anbefale dig at prøve den effektive deodorant. 

Deodorant til sensitiv hud

Personer med sensitiv hud kan opleve udslæt under armene eller kløe i armhulen, som kan blive yderligere irriteret af en deodorant. Nogle er glade for naturlige deodoranter, eller deodoranter uden aluminiumsalte og alkohol, mens andre måske finder det perfekte match blandt dermokosmetiske deodoranter. Vil du undgå at irritere din hud yderligere, kan du også gå efter en deodorant uden parfume, som for nogle kan være årsag til hudirritation og eksem.  


Antiperspirant deo – hvad er det?

En antiperspirant kan måske være løsningen for dig, som generet lugter af sved. En antiperspirant deodorant indeholder oftest aluminiumsalte, hvilket hæmmer kirtlerne under eksempelvis dine arme i at udskille affaldsstoffer, som sved blandt andet består af. Du kan med fordel prøve at veksle mellem en almindelig deodorant og en antiperspirant, så du kun bruger sidstnævnte på dage, hvor behovet er størst. 

Alternativt kan du også købe en aluminiumsfri antiperspirant. Naturfarm har eksempelvis lavet Amber Deo Roll-on, der med naturlige og økologiske ingredienser modvirker kropslugt uden at blokere kirtlerne. Den danskproducerede deodorant er desuden 100% vegansk samtidig med, at den har en lang virkningstid.   

Naturlig deodorant

Vil du undgå svedlugt men bevare din naturlige duft? Prøv en neutral deodorant uden parfume, der holder svedlugten på afstand uden selv at bidrage med en kraftig duft af parfume. Er du glad for dine parfume, kan en deodorant med en neutral duft ofte være en fordel, så din signaturduft ikke bliver forstyrret af din deo. En fordel ved naturlige deodoranter er, at der ofte er taler om billige deodoranter, der ikke irriterer eksempelvis eksem under armene yderligere.

Se bl.a. den billige antiperspirant Derma Family Deo-Roll, der er allergivenlig, vegansk og uden farvestoffer. Du kan også prøve denne blide deodorant fra Dermalog, som ikke svier lige efter hårfjerning og som desuden er svanemærket. En anden fordel ved duftneutrale deodoranter er, at de kan bruges som både deodorant til mænd og deodorant til kvinder. 


Deodorant uden aluminium

Hvorfor overhovedet bruge aluminium i deodoranter, tænker du måske. Det er af praktiske årsager, at mange deodoranter indeholder aluminiumssalte. Som nævnt ovenfor, virker de nemlig svedhæmmende. Dette er særligt velegnet til personer med svedproblemer, der oplever at mængden af sved kan være en begrænsning i hverdagen.  

Foretrækker du alligevel en deo uden aluminium, findes der heldigvis masser af fantastiske alternativer baseret på mere naturlige ingredienser. Du kan læse mere om deodorenter uden aluminium og se hele udvalget af Aluminiumsfrie deodoranter her!


Deodoranter til mænd

I vores brede udvalg af deodoranter finder du mange gode deodoranter til mænd. Selvom en neutrale, unisex deodorant er for alle, kan du som mand godt have lyst til at skrue op for den maskuline duft. Du kan kombinere din yndlingsdeodorant med en parfume til mænd.  

Har du som mand problemer med sved i din dagligdag, er du træt af svedeture om natten eller kommer du nemt til at lugte? Så er der heldigvis hjælp at hente! Den langtidsvirkende antiperspirant 5 Days Deo er duftneutral og kan holde svedlugt væk i 5 dage - også selvom du går i bad!   

Alternativt kan du udforske hele udvalg af Deodoranter til mænd, der bl.a. indeholder fantastiske produkter fra Derma, Nuxe og Vichy Homme. 


Deodorant fra de bedste mærker

Hos Med24.dk vil vi altid gerne kunne tilbyde dig kvalitetsprodukter fra dine yndlingsmærker til den bedste pris! Derfor har vi et fantastisk udvalg af naturlige, veganske, aluminiumsfri og billige deodoranter, som du nemt og hurtigt kan få leveret til døren.   

Vores udvalg af deodoranter tæller bl.a.: 

  • Vichy deodorant
  • Nuxe deodorant
  • Weleda deodorant
  • Raunsborg deodorant
  • Eucerin deodorant
  • La Rosche-Posay deodorant

Alt til parfume og duft

Vil du dufte fantastiske til en god pris? Se hele udvalget af billig parfume til mænd og kvinder. Du finder alle de ikoniske CLEAN-parfumer samt de spændende molekyleparfumer i vores store parfume-kategori. I parfumer til ham kan du også finde din nye favorit fra Montblanc, CLEAN, Baberians og mange flere!  

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.