Deodoranter

Hold svedlugten væk med en effektiv deodorant! Vi kender alle den ubehagelige følelse af at lugte af sved – det tærer både på selvtillid og humør! Du finder både aluminiumsfrie og neutrale deodoranter samt deodorant med duft i sortimentet, så du kan møde verden velduftende og med et smil. 

Aluminiumsfri deodoranter | Neutrale deodoranter | Svedproblemer | Deodoranter til mænd

Stort udvalg af de bedste deodoranter

Der er intet som en lugt af sved, kan der lægge en dæmper på humøret og en selvsikker fremtoning. Opdager du midt på dagen, at du har svedpletter under armene eller at en træls lugt følger dig, vil du ofte opleve, at du føler dig begrænset og alt for selvbevidst. 

Heldigvis kan en god deodorant give dig bevægelsesfrihed og selvtillid, så du kan føle dig tilpas hvor end, du er. Hos Med24.dk finder du gode deodoranter, der både kan fås som deo stick, roll on eller deodorantspray. Uanset hvad du foretrækker, kan du finde den perfekte deodorant, så du slipper for gule pletter under armene. 

Personer med sensitiv hud kan også slås med udslæt under armene eller kløe i armhulen, som kan blive yderligere irriteret af en deodorant. Nogle er glade for Naturlige Deodoranter, mens andre måske finder det perfekter match blandt Dermokosmetiske deodoranter. Vil du undgå at irritere din hud yderligere, kan du gå efter en deodorant uden parfume, som for nogle kan være årsag til irritation.  


Deodorant uden aluminium - er aluminiumklorid farligt?

I de senere år har der været en stigende tendens til, at mange fravælger de klassiske deodoranter med aluminium/aluminiumklorid. Hvorfor overhovedet bruge aluminium i deodoranter, tænker du måske. Det er af praktiske årsager, at mange deodoranter indeholder aluminiumssalte. Det virker nemlig svedhæmmende, da det hæmmer svedkirtler. Dette er særligt velegnet til personer med svedproblemer, der oplever at mængden af sved kan være en begrænsning i hverdagen. 

Tidligere har indholdsstoffet været mistænkt for at øge risikoen for brystkræft, ligesom flere har været bekymret for hvorvidt mængden af aluminium, du optager gennem deodoranten, kunne være stor nok til at påvirke dit nervesystem. Der har dog ikke været dokumentation for, at deodoranter med aluminium skulle være farlige for din krop. Aluminiums deodoranter er vurderet sikre af EU og du kan derfor trygt købe deodoranter med aluminium her på siden. Deodoranterne overholder de lovmæssige EU-krav i forhold til mængden af aluminium.  

Foretrækker du alligevel en deo uden aluminium, findes der heldigvis masser af fantastiske alternativer baseret på mere naturlige ingredienser. Du kan se hele udvalget af Aluminiumsfrie deodoranter eller læse mere om en af deodoranterne uden aluminium nedenfor. 

Svanemærket deodorant fra DO2 – deodorant uden aluminium der virker!

Blandt de mest populære deodoranter uden aluminium finder du den fantastiske Deo Crystal Stick DO2, der er 100% mineralsk og svanemærket. Deodoranten er baseret på naturens egne Alun krystaller, der hjælper med at hæmme sved uden at blokere huden og forhindrer lugtfremkaldende bakterier i at trives på huden.  

Med andre ord kan du få nogle af de samme fordele som ved aluminiumsholdige deodoranter i den effektive Crystal Stick uden parfume, alkohol, parabener og olie. Deodoranten fra DO2 er perfekt til dig, som ønsker mindre aluminium i kroppen men ikke vil undvære en effektiv deodorant, der hæmmer svedkirtlerne.  


Neutrale deodoranter

Vil du undgå svedlugt men bevare din naturlige duft? Prøv en neutral deodorant uden parfume, der holder svedlugten på afstand uden selv at bidrage med en kraftig duft. Er du glad for parfume, kan en deodorant med en neutral duft ofte være en fordel, så din signaturduft ikke bliver forstyrret af andre dufte. En fordel ved neutrale deodoranter er, at der ofte er taler om billige deodoranter, der ikke irriterer eksempelvis eksem under armene yderligere.

Se bl.a. den budgetvenlige antiperspirant Derma Family Deo-Roll, der er allergivenlig, vegansk og uden farvestoffer. Du kan også prøve denne blide deodorant fra Dermalog, som ikke svier lige efter hårfjerning og som desuden er svanemærket. En anden fordel ved duftneutrale deodoranter er, at de kan bruges af både mænd og kvinder. 


Deodoranter målrettet svedproblemer

De fleste har prøvet dage, hvor de sveder ubehageligt meget og hvor den karakteristiske lugt af sved hænger ved. Det kan være på grund af din bluses materiale, sommervarme eller måske nervøsitet. For nogle er sved et vedvarende problem, som ikke synes at forsvinde selv ved hyppig vask under armene. Mange med svedproblemer mærker det over hele kroppen, hvor svedpletter og –lugt ikke kun optræder under armene. Faktisk oplever mange problemer ved deres fødder, hvor skoene lugter kraftigt af sved. 

En løsning på dette kan være en sko deodorant, som både kan forebygge lugt og sved. Den bedste deodorant mod svedlugt er forskellig fra person til person, men Saftey Five’s 5 Days Feet & Body Deodorant er i hvert fald et populært og effektivt produkt. Den fantastisk sko deo kan gøre dig lugtfri i op til fem dage og den kan bruges over hele kroppen. Du kan også prøve Perspirex, der har flere produkter målrettet armsved.

Du kan se alle produkter mod svedproblemer eller købe Rodalon til at fjerne svedlugt fra tøj. 

Antiperspirant

En antiperspirant kan måske være løsningen for dig, som generet af sved. En antiperspirant deodorant indeholder oftest aluminiumchlorid, hvilket hæmmer kirtlerne under eksempelvis dine arme i at udskille affaldsstoffer, som sved blandt andet består af. Du kan med fordel prøve at veksle mellem en almindelig deodorant og en antiperspirant, så du kun bruger sidstnævnte på dage, hvor behovet er størst. 

Alternativt kan du også købe en aluminiumsfri antiperspirant. Naturfarm har eksempelvis lavet Amber Deo Roll-on, der med naturlige og økologiske ingredienser modvirker kropslugt uden at blokere kirtlerne. Den danskproducerede deodorant er desuden 100% vegansk samtidig med, at den har en lang virkningstid.  


Deodoranter til mænd

I vores brede udvalg af deodoranter finder du mange produkter, som henvender sig til mænd. Selvom de neutrale, unisex deodoranter er for alle, kan du som mand godt have lyst til at skrue op for den maskuline udstråling, som mange elsker. Du kan kombinere din yndlingsdeodorant med en parfume til mænd. Se hele udvalget herreparfumer online her!

Har du som mand problemer med sved i din dagligdag, er du træt af svedeture om natten eller kommer du nemt til at lugte? Så er der heldigvis hjælp at hente! Den langtidsvirkende antiperspirant 5 Days Deo er duftneutral og kan holde svedlugt væk i 5 dage - også selvom du går i bad!  

Alternativt kan du udforske hele udvalg af Deodoranter til mænd, der bl.a. indeholder fantastiske produkter fra Derma, Nuxe og Vichy Homme. 


Deodorant fra de bedste mærker

Hos Med24.dk vil vi altid gerne kunne tilbyde dig kvalitetsprodukter fra dine yndlingsmærker til den bedste pris! Derfor har vi et fantastisk udvalg af naturlige, veganske eller aluminiumsfri deodoranter, som du nemt og hurtigt kan få leveret til døren.  

Vores udvalg af deodoranter tæller bl.a.: 

  • Vichy deodorant
  • Nuxe deodorant
  • Weleda deodorant
  • Raunsborg deodorant
  • Eucerin deodorant
  • La Rosche-Posay deodorant

Alt til parfume og duft

Vil du dufte fantastiske til en god pris? Se hele udvalget af billig parfume til mænd og kvinder. Du finder alle de ikoniske CLEAN-parfumer samt de spændende molekyleparfumer i vores store Parfume-kategori. I parfumer til ham kan du også finde din nye favorit fra Montblanc, CLEAN, Baberians og mange flere! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.