Deodorant & Roll on deo

Vi kender alle den ubehagelige følelse af at lugte af sved – det kan have en effekt på både selvtillid og humør! I sortimentet her finder du både deodoranter uden aluminium, naturlige deodoranter samt deodorant med duft, så du kan slippe af med svedlugten. 

De forskellige varianter | Antiperspirant deo | Naturlige deodoranterDeodoranter uden aluminium | Deodoranter til mænd 

250 Produkt(er)

Stort udvalg af gode deodoranter

Der er intet som en lugt af sved, der kan lægge en dæmper på humøret og ens selvsikre fremtoning. Opdager du midt på dagen, at du har svedpletter under armene eller, at en træls lugt følger dig, vil du ofte opleve, at du føler dig begrænset og alt for selvbevidst. Heldigvis kan en god deodorant give dig bevægelsesfriheden og selvtilliden tilbage, så du kan føle dig tilpas hvor end, du er.   


De forskellige deodoranter

Hvilken deodorant der er bedst til dig, afhænger af, hvilke behov du har, og hvilken deodorant du synes fungerer bedst. For med hensyn til konsistens kan det være meget en smagssag, hvad der fungerer bedst for dig. Heldigvis finder du et hav af billige deodoranter, så du kan prøve dig frem og derved finde frem til, hvilken deodorant der er bedst til dig.

Hos Med24.dk finder du gode deodoranter til både mænd og kvinder, der fås i forskellige former og konsistenser: 

  • Deo stick
  • Roll on deo
  • Spray deodorant
  • Deo creme

Udover forskellige konsistenser på deodoranter, findes der herunder også forskellige varianter alt efter, hvad du vægter højt ved din deodorant. 

Deodorant til sensitiv hud

Personer med sensitiv hud kan opleve udslæt under armene eller kløe i armhulen, som kan blive yderligere irriteret af en deodorant. Nogle er glade for at bruge en naturlig deodorant, eller en deodorant uden aluminium eller alkohol, mens andre måske finder det perfekte match blandt dermokosmetiske deodoranter, som er udviklet i samarbejde med hudlæger. Vil du undgå at irritere din hud yderligere, kan du også gå efter en deodorant uden parfume, som for nogle kan være årsag til hudirritation.

Antiperspirant deo

En antiperspirant deo kan måske være løsningen for dig, som døjer meget med svedlugt. En antiperspirant deodorant indeholder oftest aluminiumsalte, hvilket hæmmer kirtlerne under eksempelvis dine arme i at udskille affaldsstoffer, som sved blandt andet består af. Du kan med fordel prøve at veksle mellem en almindelig deodorant og en antiperspirant, så du kun bruger sidstnævnte på dage, hvor behovet er størst.

Alternativt kan du også købe en aluminiumsfri antiperspirant deo. Naturfarm har eksempelvis lavet Amber Deo Roll-on, der med naturlige og økologiske ingredienser modvirker svedlugt uden at blokere kirtlerne. Den danskproducerede deodorant er desuden 100% vegansk samtidig med, at den har en lang virkningstid.  

Naturlig deodorant

Vil du undgå svedlugt men bevare din naturlige duft? Prøv en neutral deodorant uden parfume, der holder svedlugten på afstand uden selv at bidrage med en kraftig duft af parfume. Er du glad for din parfume, kan en deodorant med en neutral duft ofte være en fordel, så din parfume ikke bliver forstyrret af din deo. 

Se bl.a. den billige antiperspirant Derma Family Deo-Roll, der er allergivenlig, vegansk og uden farvestoffer og parfume. Du kan også prøve den blide deodorant fra Dermalog, der uden problemer, kan anvendes direkte efter hårfjerning og som desuden er svanemærket. En anden fordel ved duftneutrale deodoranter er, at de kan bruges som både deodorant til mænd og deodorant til kvinder.

Deodorant uden aluminium

Hvorfor overhovedet bruge aluminium i deodoranter, tænker du måske. Det er af praktiske årsager, at mange deodoranter indeholder aluminiumssalte. Som nævnt ovenfor, virker de nemlig svedhæmmende. Dette er særligt velegnet til personer med svedproblemer, der oplever at mængden af sved kan være en begrænsning i hverdagen. Derfor kan nogle mene at deodoranter med aluminium er mere effektive for dem.

Foretrækker du alligevel en deodorant uden aluminium, findes der heldigvis masser af fantastiske alternativer baseret på mere naturlige ingredienser. Du kan læse mere om deodoranter uden aluminium og se hele udvalget af Aluminiumsfrie deodoranter her!


Deodoranter til mænd

I vores brede udvalg af deodoranter finder du mange gode deodoranter til mænd. Selvom en neutral, unisex deodorant er for alle, kan du som mand godt have lyst til at skrue op for den maskuline duft. Du kan kombinere din yndlingsdeodorant med en tilhørende parfume, for at gøre duften mere intens.   

5 days deo – en effektiv deodorant til mænd

Har du som mand problemer med sved i din dagligdag, og kommer du nemt til at lugte? Så er der heldigvis hjælp at hente. Den langtidsvirkende antiperspirant 5 Days Deo er duftneutral og kan holde svedlugt væk i 5 dage - også selvom du går i bad. 5 days deo findes også i en version til kvinder. 

Alternativt kan du udforske hele udvalg af deodoranter til mænd, der bl.a. indeholder gode deodoranter fra Derma, Nuxe og Vichy Homme.


Deodorant fra de bedste mærker

Hos Med24.dk vil vi altid gerne kunne tilbyde dig kvalitetsprodukter fra dine yndlingsmærker til den bedste pris. Derfor har vi et stort udvalg af naturlige, veganske, aluminiumsfrie og billige deodoranter, som du nemt og hurtigt kan få leveret til døren.

Vores udvalg af deodoranter tæller bl.a.: 

  • Vichy deodorant
  • Nuxe deodorant
  • Weleda deodorant
  • Raunsborg deodorant
  • Eucerin deodorant
  • La Rosche-Posay deodorant

Alt til parfume og duft

Vil du dufte fantastiske til en god pris? Se hele udvalget af billig parfume til mænd og kvinder. Du finder alle de ikoniske CLEAN-parfumer samt de spændende molekyleparfumer i vores store parfume-kategori. I parfumer til ham kan du også finde din nye favorit fra bl.a. Montblanc eller CLEAN. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.