Deo Crystal spray DO2 - 40 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra DO2
Varenummer: 12857

Deo Crystal spray DO2 - 40 ml

D02 spray deodorant er 100% mineralsk. Deodoranten er effektiv og indeholder ikke parfume, alkohol eller parabener. Naturens egen deodorant DO2 består af Alun krystaller, der er et 100% mineral. Alun opstår om vinteren som et væskeudtræk i vulkansk aske. Om foråret, i solskinnet, opstår så krystallerne. Deodoranten tilstopper ikke hudens porer og laver ikke misfarvninger på tøj.

Produktet kan genfyldes op til 10 gange.

Mindst 24 timers effekt
De naturlige alun krystaller i DO2 er skånsomme og desinficerende, dvs hæmmer bakterievæksten, der forårsager ubehagelig svedlugt i mindst 24 timer. Samtidig giver deodoranten et surt (lavt pH) miljø, som de bakterier, der bekæmper svamp naturligt, skal have.

Andre anvendelsesområder

Inkontinens - Sprøjtes der direkte på tekstil eller trusseindlægget slipper mange af med evt. ubehagelig lugt. Det naturlige Alun lægger sig som en tør hinde, aktiveres af fugten og hæmmer bakterievæksten.

Svedige fødder og lugtende sko - Sprøjt under fødderne og i fodtøjet, fra det er nyt.


Praktiske råd
Ved for kraftig dosering, kan der opstå en vis irritation af særlig tynd hud, hvorefter en pause på et par uger anbefales. Derefter fortsættes som sædvanlig. Også ideel til feriebrug: Fylder kun lidt og kan anvendes af hele familien!

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra DO2
Varenummer: 12857
Astma og Allergi Vegan Friendly
Astma og Allergi Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.