Idun Volume Shampoo

Idun Volume Shampoo
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Haircare
Varenummer: 39218

Shampoo fra IDUN Minerals Haircare - til fylde og volumen

Volume & Care er en vidunder-shampoo fra IDUN Minerals, specielt egnet til at booste volumen ved tyndt og fint hår. Med en let skum renser shampooen nænsomt hovedbunden og hvert et hårstrå. Mens produktet renser, arbejder det også på at blødgøre, nære og styrke hårets struktur. Shampooen hjælper dig med tynde og finde hårstrå til at få et volumøst og glansfuldt hår, uden det tynges ned! 

Fordelene ved Volume & Care Shampoo

IDUNs shampoo er designet specielt til at tilføre håret masser af volumen og fylde samt give det en helt fornyet vitalitet. Shampooen renser håret gennem milde overfladeaktive stoffer, og dens formular er baseret på masser af naturligt aktive stoffer, som behandler hvert enkelt hårstrå under vask. 

Provitaminet B5, også kaldet Panthenol, sørger for at beskytte hårstråene samtidig med at fremme en naturlig glans og 'shine'. Æblesyre er et naturligt fugtgivende stof, som sørger for at håret gennemfugtes og næres, så det holdes mættet og sundt. Shampooen er også tilsat andre æbleelementer, idet den indeholder stamceller fra æbler. Stamcellerne indeholder masser af gavnlige mineraler, der sørger for at hårsækkene ikke aldres unødvendigt. På denne måde både fornys- og opretholdes hårets vitalitet. Produktet får sine fantastisk volume-givende egenskaber gennem hydroliseret ærte-protein, som på en helt naturlig måde binder aminosyrer til hårstråene, så de både tilføres fylde og fugt. Det animalske protein er benyttet for at holde produktet 100% vegansk. 

Med Volume & Care kan du vinke farvel til tyndt og trist hår! 

Sådan anvendes shampooen

Som en almindelig shampoo masseres produktet ind i et vådt hår og nænsomt ind i hovedbunden. Skyl grundigt shampooen ud. 

For endnu bedre resultater anbefales det at bruge IDUN Minerals Volume & Care conditioner eller Repair & Care Hair Mask én gang om ugen efter hårvask med den fantastiske shampoo. 

Hårpleje fra IDUN Minerals

IDUN Minerals fremstiller produkter i topkvalitet. Deres Haircare serie er ingen undtagelse, og hvert et produkt er fremstillet til at behandle helt specielle hårtyper. Produkterne baseres på de bedste naturlige ingredienser, som også er skånsomme mod både hår- og hud. Volume & Care er dermatologisk testet og inderholder en duft som er hyperallergenisk. Dermed er produktet egnet til følsom hud og et fint hår. 

Indhold: 250 ml

Ingredienser

Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-Glucoside, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Lauryl Lactate, Hydroxypropyl Guar, Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Malic Acid, Hydrolyzed Pea Protein, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Glycerin, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Citric Acid, Lecithin, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Indgår i kategorierne
Shampoo Hårprodukter til mænd

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.