IDUN Minerals Haircare

7 Produkt(er)

Hårplejeprodukter i topkvalitet fra IDUN Minerals!

IDUN Minerals Haircare serie består af en række lækre produkter egnet til enhver slags hårtype. Fælles for alle produkterne er, at de alle er baseret på formularer proppet med naturligt aktive ingredienser såsom mineraler, vitaminer og naturligt forekommende organiske stoffer, der effektivt plejer, nærer og beskytter håret. Serien indeholder flere forskellige slags shampoo- og balsammer, hårkurer, tørshampoo og treatments - du er garanteret at finde noget du kan bruge! 

Alle produkterne er tilpasset følsomt hud og hår, og er dermatologisk testet. Alle er de frie fra ingredienser som skader både dig- og naturen - ikke alle produkterne er parfumefri, men til gengæld er de 100% veganske. Produkterne udvikles alle i Sverige hvor de også produceres og indpakkes i holdbare materialer. 

IDUN Minerals bestræber sig på at skabe effektive produkter af den højeste kvalitet, som fremstilles i respekt for både mennesker, dyr og naturen. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.