Hårpleje til mænd

Vi holder alle af en god hårdag. Desuden kræver de fleste populære frisure i dag en god hårvoks. Derfor har vi hos Med24.dk sørget for et sortiment af de mest foretrukne og effektive hårprodukter til mænd - endog til skarpe priser og gode tilbud. Du kan finde netop det hårstylingsprodukt, der matcher dine behov og ønsker nedenfor!

Se mere om hårprodukter til mænd. 

83 Produkt(er)

Sådan vælger du de rette hårprodukter

Igennem livet vil man opleve skiftende frisurer og en del erfaring med valget af de helt rette hårprodukter. Vores hår er netop også vores kendetegn, og derfor er det for mange af stor betydning, at det sidder helt rigtigt og er udstyret med den rette glans.

Det er derudover de små ting i livet, der tæller. En succesfornemmelse kan således hurtigt opstå, når nogle bemærker, at vi har gjort noget ekstra ud af os selv. Det kræver ikke meget at påføre en hårvoks, som giver sit look det ekstra pift, der får damerne til at rette blikket sin vej. Man går derfor heller aldrig galt i byen ved at investere i en hårvoks.

Det er dog ikke altid lige nemt at vælge mærke, når udvalget af produkter er stort, og vi hjælper dig derfor på vej med denne mindre guide til valg af den helt rette hårvoks. 

Hvad er voks til håret?

En voks er et stylingsprodukt med en “cremet” konsistens, der påføres i håret, som gør, at du nemt kan style dit hår og give det netop den struktur eller det unikke look, du ønsker. En voks hjælper derudover på, at frisuren forbliver ligeledes eller nemt skal restyles hele dagen lang.

Hårvokse kommer i mange forskellige varianter. Mange klistrer ikke, hvorimod andre kan give en klistrende fornemmelse, idet de minder mere om en gele. 

Valg af hårvoks

Din hårtype har stor betydning for dit valg af voks eller “wax”. De fleste hårprodukter indikerer styrke eller hold indenfor bestemte intervaller. Oftest hænger det sammen således at jo højere tallet er, jo mere struktur og hold vil det give.

De lavere tal mellem 1-3 er derfor mest henvendt til mænd med fint og tyndt hår, hvorimod højere tal som 5-7 benyttes til krøllet, tykt og stærkt hår. Ønsker du, at håret skal sidde på en speciel måde, der kræver, at det “stritter” ud i luften m.m., kræver det selvfølgelig en voks af høj styrke.

Det kan derimod også være, at du ønsker en voks, der gør at håret kan restyles hele dagen igennem eller en voks, der giver en bestemt glans, mat eller blødgørende effekt, som ligeledes varier fra produkt til produkt. 

Morgenhåret

Den pjuskede, naturlige morgenhårs frisure er atter blevet en trend. Til denne styling gælder det om at finde en voks, der ikke får håret til at falde sammen. Voksen bør helst have en blødgørende effekt på håret, som giver det en sund udstråling og skinnende effekt.  

Voks til tyndt og fint hår

Har du et meget fint eller tyndt hår er det vigtigt at undgå voks, der er fedtet og blødt, da det vil få håret til at falde sammen. Du bør i stedet gå efter en hårvoks med stærkt hold, som kan give dit hår ekstra volumen – dette kan variere alt efter formål og præferencer. 

Voks til kort hår

Kort hår er en af de hyppigste frisurer blandt mænd. Valget af hårvoks kan både synes lettere, idet enhver voks kan anvendes i kort hår, men samtidig sværere idet udvalget pludselig bliver stort. Herfor skal du blot huske på ovenstående intervaller - om din styling kræver en bestemt udstråling samt stærkt eller let hold.

Mange korthårede mænd er flittige anvendere af ID voks, der både findes som ID Hair Hard Gold samt ID Hair Extreme Titanium. Hvis du har et meget tykt kort hår, anbefales dog brug af en fibervoks som Bjorn Axen Fiber Fudgde, der giver stærkt hold samtidig med en let og naturlig glans. 

Voks til mellemlangt hår

Det mellemlange hår og den klassiske tilbageredte frisure kræver hårvoks med stærk hold. Samtidig må voksen ikke være for skinnende, da det nemt kan få håret til at se fedtet ud. Ønsker du det mere våde look kræver håret dog en vis skinnende effekt.

De fleste har set sig forelskede i Derma Man Mud Wax samt HH Simonsen Brown Matte Clay Wax i denne forbindelse.

Voks til langt hår

Ved langt hår er det ofte en voks, der giver fylde og volumen som er en sikker vinder. Her anvender de fleste i stedet en styling cream eller gel, da disse er særligt gode til at udjævne håret og samtidig give det en lækker volumen uden, at det kommer til at se fedtet ud.

Fordelen ved styling cream er, at det kan anvendes i alt fra tykt til tyndt hår, og så er det lettere at fordele rundt i hele håret.

Gyldne tip med på vejen

1) Er du ikke vant til at anvende hårvoks, bør du starte med en lille smule og arbejde dig fremad, så du undgår at skulle vaske voksen ud af håret og begynde forfra.

2) Husk at flere hårvokse skal varmes op i håndfladen inden det påføres i håret. Du kan blandt andet anvende en hårtørrer til dette, eller blot gnide hænderne sammen.

3) Det er vigtigt at voksen bliver vasket ordentligt ud af håret, så du undgår en fedtet hårbund og samling af snavs. Flere shampooer som Australian BodyCare Hair Clean Shampoo er blandt andet henvendt til at fjerne hårstylingsprodukter. Vælg desuden gerne en shampoo, der giver håret og hovedbunden masser af fugt.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.